Selvværd fra Langbortistan

Katja Bøggild-Qwist

Vi lever i en tid, hvor selvtillid ofte fylder mere end selvværd - og hvor mange børn ender med at jage anerkendelse hos andre, fordi de er usikre på, om de selv er gode nok.

Drevet af ønsket om at hjælpe forældre med at give deres børn et stærkt selvværd debuterede jeg som børnebogsforfatter med bestsellerbørnebogen ’Du er helt speciel’ i 2013.

Som uddannet coach og folkeskolelærer med erfaring inden for specialundervisning af børn med belastede baggrunde kender jeg alt til arbejdet med at skabe trygge rammer for børns udvikling. Jeg ved, at måden, man kommunikerer på, er akkurat lige så vigtig, som det man siger, når der skal skabes balance mellem selvtillid og selvværd.

Siden 2013 har jeg drevet forlaget Langbortistan, hvorfra jeg har udgivet børnebøger med fokus på selvværd, lykke, at tro på sig selv og mange andre spændende emner.

Jeg har skrevet børnebøgerne: ’Du er helt speciel’ (2013), ’Lykken er din’ (2014), ’Den magiske trylledyne’ (2014), ’Hvor er Søvnig?’ (2014) & ’En magisk julenat’ (2015).

Jeg er mor til Lukas fra 2009 og Noah fra 2011.

Læs mere om Katja Bøggild-Qwist og hendes bøger på www.langbortistan.nu