Keeping up with my kids

I januar 2012 flyttede jeg hele mit liv over til London i UK, hvor jeg havde fået arbejde og skulle bo på ubestemt tid. Jeg har altid været den rejselystne og boet i mange forskellige lande og England var som et andet hjem for mig. Hvad jeg ikke regnede med, var at jeg 8 måneder efter stod med den største beslutning i mit liv. Jeg skulle være mor og selvom det slet ikke passede ind, og min mand kun lige var flyttet over til mig (dagen efter jeg fandt ud af jeg var gravid!) valgte vi selvfølgelig at blive i London og få vores datter der.

Knap to år efter lille A var blevet født og jeg var gravid med hendes lillebror, tog jeg endnu en stor beslutning i vores liv; at flytte hele vores veletablerede lille familie tilbage til Danmark igen. Det var for mig den rigtige beslutning, men der går ikke en dag hvor savnet til mit andet hjem og især til vores liv i London ikke er der. At rejse ud uden børn og komme hjem med en, næsten to, er et helt andet liv og vi skulle skabe et helt nyt netværk, og leve et helt andet liv end vi tidligere havde gjort.

Jeg har tidligere været medejer af en fashion blog med min veninde, samt min egen blog om min hverdag i London, men fire år efter jeg blev mor første gang, kan jeg ikke komme udenom at livet med to små er dejligt, men også hårdt. Derfor vil denne blog handle om min hverdag, hvor jeg prøver at følge med så godt jeg kan med mine to små, om min rejselyst og min passion for mode (som nu er blevet mere og mere børnemode), om god og sund mad (og noglegange usund mad).