Sommeren der gik

keep
Det meste af min sommer er gået med at flytte og få hverdagen til at hænge sammen, da det med flytning, lukning af børnehave, pasning af børnene mm. var noget af et puslespil. Er glad for jeg har projekt leder gen, ellers tror jeg hele vores hverdag ville være svær at sætte sammen!På trods for der ikke har været meget sommer har jeg prøvet at få det bedste ud af det. Hver en eneste lille solstråle der var, blev nydt enten med en is i hånden på Vedbæk strand, en strandtur med de små, oplevelser i vores nye kvarter og hyggeaftener i Kødbyen med mine veninder. Så sent som iaftes holdt jeg en hyggeaften med min søster og en af mine bedste veninder.

Dog er der sket meget for mine veninder for tiden. En er ude i en grum skilsmisse, en anden har været igennem noget utrolig traumatisk som ingen kunne ønske sig, hvis man gerne ville have børn, og den sidste har netop fået sit barn og stod, tre uger før due date, overfor en af de værste ting en (ny) mor nogensinde kunne tænke sig. Hendes kommende lille pige havde både blødninger og væske i hjernen.

Før hun fødte hende vidste hun hverken om pigen ville overleve eller blive hjerneskadet, eller slippe fra det uden mén. Heldigvis kom den lille pige sikkert til verden, men det har ikke været en god start. Det har påvirket mig meget, ja selv på daglig basis, har jeg taget mig selv i at sidde og forestille mig hvor forfærdeligt galt det kan gå, og hvor heldig jeg er for at have to raske, sunde børn.

Bare det at blive mor for første gang, er i sig selv en fantastisk, men også utrolig hård oplevelse. Det burde ingen opleve som min søde veninde har gjort. Jeg håber for alt i verden, at den lille pige vokser op og får et godt liv, og at min veninde kommer godt igennem det her uden for mange mén. Så på trods for jeg heletiden har haft mine veninder i baghovedet denne sommer og deres smerte, så håber jeg at næste sommer vil blive mere fantastisk og at de alle er glade igen – og at de også er der for mig. Så simple ting som jeg finder svært i hverdagen også kan snakkes igennem uden at jeg har dårlig samvittighed over at tænke negative tanker, når de nu egentlig dealer med en del hårdere issues end jeg har.

Så skal mit drømmejob nok komme, mine to små skal nok sove bedre om natten, solen skal nok skinne lidt mere og mine veninder skal nok få mere overskud til at nyde sommerafterne i byen, sammen med mig. Alt det må jeg have til gode og nyde resten af sommeren, for den skal nok komme – om ikke imorgen, så indenfor den nærmeste fremtid.

 

keep2

IMG_2159