Close
Opgradering på overtøjsfronten
facebook pinterest twitter

Opgradering på overtøjsfronten

Avatar
larvemor 26 september 2017, 11:09

larvemor_overtøj

Når Larven til december starter hos hans nye dagplejemor, bliver han en del af et projekt der hedder “De grønne spirer”. Det betyder at de er udenfor i alt slags vejr hver dag året rundt. Det er vi ikke vant til fra hans nuværende dagplejemor, derfor kræver det også lidt en opgradering på overtøjsfronten. Regntøj skal vi i hvert fald have anskaffet, og mon det er en god idé med en ekstra reserve-flyverdragt? Vinterstøvler har vi anskaffet, men måske et par termostøvler også vil være på sin plads og så et par huer og 2-3 sæt vanter/luffer? – En ting er sikkert, det er altid lidt af en udskrivning med sådan en vintergarderobe til de små.

Sidste år klarede vi den fint med en brugt flyverdragt, en arvet vinterjakke, et billigt sæt termotøj og så et par nyindkøbte vinterstøvler. For nylig sad jeg da også lige og lurede på alt det nye lækre og smarte vintertøj der er kommet frem i butikker og webshops. – Men helt ærligt 1300 kroner for en flyverdragt?!

Jeg smed Larven i hans flyverdragt og vinterjakke fra sidste år, bare lige for at se med størrelser. Det viste sig så at drengen faktisk stadig kan passe det, men dog med en vis skepsis for om han kan gå hele vinteren ud i særligt flyverdragten. Så egentlig havde jeg tænkt at han måtte starte i den, og så måtte vi finde en billig en senere på vinteren, men efter et par tip fra dagplejemor, så har jeg dog imidlertid konstateret, at i hvert fald flyverdragten bliver for lille så jeg har været på udgik efter en ny, og netop klikket en fin blå sag hjem til ham. Regntøjet er også på vej hjem til os i en pakke, så nu er den lille Larve ved at være vinterklar og godt klædt på.

Hvad mig selv angår, ja så vokser lillebror jo på livet løs inde i maven, så jeg kan vidst godt opgive alt om at være i min almindelige vinterjakke denne vinter. Da jeg ventede Larven, var jeg højgravid i sommerperioden, så denne gang er det helt omvendt, og jeg må vidst ligesom Larven også lige have en opgradering på overtøjsfronten.

Nogle gode tips til vinterjakker man kan gemme en gravid mavse i?

//Larvemor