Close
Pænt goddag…
facebook pinterest twitter

Pænt goddag…

Avatar
maibritdessau 21 september 2017, 13:11

pænt_goddag

Bom, så skete det som jeg har tænkt på mange gange, igen og igen – og nu altså en realitet. – Jeg er blevet blogger… Eller… jeg har på nuværende tidspunkt skrevet 3 linjer, så måske ikke helt endnu, men det er det der er meningen i hvert fald.

Jeg har kastet mig ud i blogmediet! Jeg har læst blogs i mange år, og elsker det. Samtidig er min egen lyst til at skrive og formidle noget indhold på tekst også vokset – og ja nu skal det altså prøves af.

Så pænt goddag til alle. Jeg er en snart 29 årig østjyde, gift med min sønderjyde på 3. år, og sammen har vi vores lille larve på 2 år. Larven skal snart være storebror og vi venter os altså endnu en lækker lille larve med ankomst til januar.

Vi har for nyligt solgt vores lille dukkehus af et rækkehus, og tilmed købt et nyt stort hus i nabokommunen. Så inden længe får larvefamilien nyt hjem – og vi glæder os.

Målet med bloggen er at skrive løs om alverdens tankeskrald – familieliv, leverpostejsmadder og vasketøj – men også lidt om fine kjoler som jeg elsker, og min karriere indenfor mit kreative fag som venter mig igen engang når min barsel ender.

Jeg håber I vil følge med, og vi med tiden kan lære hinanden at kende.

//Larvemor