Her er jeg! Blogland 90210

I blogland 90210 skriver vi super godt!

Hovsa, hvad er den nu af? Lisette nu som den bloggende type.

Jeg har altid været typen ”som ikke orker at læse blogs” (red. Lisette).

Jeg har kun fået læst ganske få blogindlæg, som forinden er blevet delt et utal af gange på min Facebook Newsfeed, i sådan en grad at jeg til sidst måtte sande at jeg virkelig gik klip af noget herovre på den kontroversielle side af åen, hvis ikke jeg klikkede på linket.

De er dygtige, de bloggere der findes i Blogland 90210 – så det har intet med det eller dem at gøre.

I stedet har jeg bare været overaktiv ovre på det der Instagram.

Måske har jeg også i et eller andet omfang anvendt det middel som en form for blog.

Instagram dikterer kortfattethed og et hurtigt og kontant indblik i en hverdag som ser ALT for perfekt ud på de små blitzede, dokumenterede øjeblikke.

 

Blogland 90210

Blog er noget andet. Som blogger bliver man klædt af med øjnene og man står pludselig ganske nøgen midt på Strøget og tillader hele verden at se svaghederne.

Svagheder helt fra den manglende evne til at sætte korrekte kommaer og til at skulle lyne op til den bare sandhed og ærlighed, på den uperfekte måde.

Det er nemmere at være ”tjekket” ovre på discount blogger udgaven (læs: Instagram), ved at klikke et snapshot fra en perfekt vinkel af noget uperfekt, for dernæst at klistre det til med redigering og filter og slutteligt tilføje en lille kæk bemærkning med en passende animeret smiley.

Efterfølgende kan man sidde og stirrer på hvor mange ”likes” der vælter ind – eller IKKE vælter ind som notifikationer, og tager begge dele skide personligt.

Til sidst sidder man og irriterer sig over at man ikke var grundig nok i egen korrekturlæsning, og opdager op til flere stavefejl.

Man tager en lynhurtig beslutning om enten at slette hele lortet, både billede og tekst pga. stavefejl ELLER går på kompromis med egen forfængelighed og lader det stå med en lille ekstra kommentar om at man naturligvis mente ”ligget” og ikke ”lagt” i et forsøg på at fremstå endnu mindre uperfekt.

For man er jo ikke typen som laver stavefejl på den måde, man ved jo UDEMÆRKET godt at det er hønen der har lagt æg, og at man selv har ligget på sofaen.