Close
Den virkelige transformation – tredje del
facebook pinterest twitter

Den virkelige transformation – tredje del

Avatar
listentoyourheart 30 september 2017, 17:34

Den virkelige transformation – sidste og tredje del af min historie

…..På trods af alle disse værktøjer, og at jeg gjorde alt for at bruge dem, blev jeg bare ved med at føle noget manglede. Jeg havnede stadig i de gamle mønstre, når jeg var presset eller i underskud. Og jeg blev frustreret over ikke at kunne finde løsningen. Så jeg knoklede på for at finde løsningen.

For 1½ år siden fandt jeg så en mentor, som var startskuddet til den transformation, som virkelig ændrede mit liv. Det var ikke fordi jeg ikke vidste en masse om en masse.

Tro mig, det gjorde jeg. Men al den viden forblev oppe i mit hoved – den var aldrig rigtig blevet forankret i mit hjerte (fandt jeg ud af).

Jeg var det her sted i mit liv og havde alle disse redskaber, som jeg ihærdigt gjorde alt for at bruge, men jeg var ked af det, stresset, træt og bare sur. På et tidspunkt sagde hun til mig ”hvad skal der til, før du stopper”? ”skal du helt ned at ligge, eller?” ”det er der nogen der skal!”

Der ramte hun noget i mig. Og jeg tænkte – nej, nu er jeg nødt til at tage mig selv alvorligt og lytte til min krop – den råber jo øredøvende højt og jeg lytter slet ikke.

Jeg blev sygemeldt og var igennem en transformation, hvor ord som blandt andet TILLID, VIBRATIONSSKALA, UNIVERSET, BEVIDSTHED og ALT ER GODT blev mine nye guides.

Jeg havde aldrig tænkt på, at jeg ikke var alene. Jeg følte mig faktisk ret alene og havde altid gjort det. Ingen var som mig og ingen tænkte eller oplevede som mig. Mig mod verden.

Stille og roligt fandt jeg ro i, at jeg faktisk ikke er alene. Hele universet vil gerne hjælpe mig, hvis jeg vel og mærke beder om hjælp. Og hvilken befrielse, ikke at føle sig så alene mere. At vide der er ”noget” derude der hjælper mig og er der for mig. Definitionen af ”noget” er op til den enkelte. Hvad eller hvem tror du på hjælper dig?

Jeg fandt ind til min indre styrke. En styrke der sagde til mig ”Du er fantastisk og du kan lige hvad du vil” – ”det er dig der bestemmer over dit liv”

Jeg har altid følt mig lidt splittet – på den ene side den her pæne, struktureret, dygtige og konservative kvinde. På den anden side var der noget i mig, som sagde, at det ikke var mig – det var ikke min kerne. Det var min sjæl/min essens, der bankede på og den bliver ved med at banke (enten med fysiske eller psykiske symptomer), indtil vi lytter og agere efter den. Indtil den dag, hvor vi sætter os i stilhed og lytter til vores krop og vores hjerte. Hjertet og kroppen ved alt og de ved, hvad der godt for os.

Det gik stille og roligt op for mig, at jeg ville noget helt andet med mit liv. Jeg ville lytte til mit hjerte og følge dets blide og kærlige toner. Jeg ville skabe et liv med mening for mig og min familie.

Jeg vil leve det liv og være det menneske, som jeg håber mine børn også bliver en dag. Et menneske, som lytter og agere efter sit hjerte. Et menneske, som først og fremmest er tro mod sig selv – uanset hvad andre siger og gør.

Jeg er nået langt på min rejse, som jeg også godt ved, aldrig ender. Det er rejsen der er livet og ikke målet.

Jeg ser frem til de næste mange udflugter på min rejse og lige nu hedder min udflugt ”at blive selvstændig og udleve min drøm, om at bidrage til andre menneskers rejse”.

Og det er mega spændende og jeg ved at de seneste værktøjer jeg har lært, både kan hjælpe mine klienter, men de hjælper også mig, når jeg bliver mødt af mit ego, som frygter for forandring og usikkerhed.

Der ved jeg, at med mine værktøjer, får jeg igen kontakt til underbevidstheden og får løsnet de gamle overbevisninger, som ligger bag frygten. Og kærligheden fra mit hjerte får igen lov til at styrer min retning.

Det var lidt om mig og det som har gjort mig, til den jeg er i dag. Jeg ville ikke have været noget af det foruden, da de bump jeg har haft på min vej har gjort mig klogere på livet og udviklet mig til den fantastiske kvinde jeg er i dag.

Jeg glæder mig til at dele meget mere af mig og mine tanker med dig. Hvis du er nysgerrig på hvad det er for nogle redskaber jeg arbejder med, så kig ind på min Facebook side. Jeg vil også i bloggen dele nogle af de oplevelser jeg har haft, hvor disse redskaber har hjulpet mig.

Rigtig god weekend.

18-09-17 selvudvikling

[custom-facebook-feed]