Close
Foråret er kommet
facebook pinterest twitter

Foråret er kommet

Avatar
listentoyourheart 11 april 2018, 13:28

Forår = tid til styrke

Der har været stille et stykke tid her på bloggen. Jeg har haft en tid med indre arbejde og jeg tænker faktisk at jeg har fulgt årstiderne lidt. Det har været en kold start på foråret, som har fordret til stilletid og indetid. Jeg har været træt – uendelig træt. Men viljen er nu fundet frem.

Jeg har været i gang med indre arbejde i mange år efterhånden, men bliver hele tiden klogere. Jeg ved jeg aldrig bliver færdig, men jeg kan mærke at flere og flere ting begynder at falde på plads i mig.

Der er stadig dage, hvor jeg tænker det hele er noget øv og tanken ”jeg har heller ikke rykket mig en s…” dukker op – MEN hurtigt får jeg lige sagt ”stop” og set på alle de ting der faktisk er sket.

Jeg gør det i dag uden at tage den store hammer frem ”dunk, dunk, dunk”. Jeg bliver bevidst om, at jeg er tilbage i de gamle spor, også stopper jeg det blidt og kærligt.

Jeg er menneske

Nu ved jeg nemlig, at jeg til evig tid vil ”falde i” – jeg er nemlig menneske!

At være menneske betyder at vi kommer til at begå fejl. Vi kommer til at gøre det vi ikke skulle – IGEN OG IGEN. Indtil vi indser at det er et menneskeligt vilkår og, hvis vi stræber efter perfektion – så bliver livet hårdt.

Jeg har længe vidst (i min hjerne), at når jeg bare lærte at elske hele mig selv – med alt hvad jeg indeholder, så blev det godt.

Men nu begynder jeg rent faktisk at komme derhen, hvor jeg også mærker, at UANSET hvad jeg gør, så er det okay. Den kan godt nok være svær at sluge.

UANSET – JA UANSET.

Selv når jeg råber ad mine børn? Det kan du ikke mene?

JO – det mener jeg. IGEN vi begår alle fejl og vi undskylder – men vi skal holde op med at slå os selv i hovedet, og vide at det ikke handler om vores børn, når vi fx kommer til at råbe ad dem.

Det handler om OS SELV.

Det er fordi vi hver især har nogen følelser og tanker indeni, som vi har lært er forkerte. Vi har lært at noget er rigtigt og forkert. Vi kan derfor have meget svært ved at rumme følelser og tanker hos andre, som ikke er blevet rummet i os.

Jeg arbejder med at ændre den overbevisning om at der findes noget, som er rigtigt og forkert. Det vil jeg ikke tro på længere. Jeg VIL TRO på, at jeg er lige, som jeg skal være. At alt jeg gør, sker af en grund.

Mit vinter-hi har lært mig at min vilje, er min styrke. At det er viljen jeg skal holde fast i, når bølgerne går højt og jeg falder i. Når jeg lytter til mine indlærte programmer, som fortæller mig at noget er forkert. Så skal jeg hive viljen frem. Fortælle mig selv at jeg vil tro på, at alt er godt og jeg er som jeg skal være.

Engang troede jeg, at ”når bare x, y og z, så”, så blev livet fantastisk. Og sådan tror jeg rigtig mange tænker.

Du kender sikkert til lignende sætninger fra dit liv ?

Jeg ved i dag at det er at fornægte noget af sig selv. Man kan sige målet stadig er at være et andet sted, end der hvor du er nu – men vejen dertil er at elske det du har nu. At fylde livet og tankerne med alt det som er godt, så skal der nok komme mere af det gode og kærlige.

Jeg vil ned i kroppen

Men det skal også føles godt – helt inde i kroppen. Jeg har ladet min hjerne snyde mig til at tro på alt det gode. Jeg mærkede det bare ikke i min krop. Også virker det ikke.

Jeg øver mig fx mange gange dagligt, i at sige dejlige ting til mig selv, og jeg kan i dag mærke tydelig forskel på, om det bare er oppe i mit hoved det sker, eller det er i min krop. Først når det mærkes i kroppen begynder der at ske forandringer.

Det kan tage tid, at få kroppen med – især, hvis man som jeg har levet det meste af livet fra hovedet/hjernen. Så kræver det virkelig meget øvelse, vilje og vedholdenhed at komme ned og få kroppen med.

Men det kan lade sig gøre – med vilje, tålmodighed og en masse egenkærlighed.

Det var et lille forårsindlæg her fra mig. I dag mærker jeg fornyet energi, og endnu mere tro på, at med øvelse og vilje, så kan jeg alt – og det kan DU også. Du skal ”bare” vælge at tro ?

[custom-facebook-feed]