Close
Hvad tror du på?
facebook pinterest twitter

Hvad tror du på?

Avatar
listentoyourheart 2 oktober 2017, 10:30

Hvad tror du på?

Det her med at tro på noget –  bare et eller andet. Det gør vi vel alle sammen? Hvis du ikke tror på noget, så er det jo det jo også at tro på noget. Giver det mening?

Jeg er ikke et troende menneske også alligevel måske lidt. Jeg kan godt huske, at jeg i barndommen har bedt til Gud fordi alt var noget øv, og jeg havde bare brug for hjælp. Jeg vidste ikke hvem jeg ellers skulle sige det til.

I dag tror jeg på universet. Jeg tror på der er noget større end os selv. Noget som vores forstand ikke kan forstå. Jeg tror på at, hvis jeg har tillid til at alt er godt og alt er som det skal være – også selvom det ikke ser sådan ud for min hjerne – så går det hele. Det giver mig ro indeni. Ro ved at kunne overlade det store billede til universet.

Jeg kan faktisk slippe mine bekymringer, som jeg ved ikke gør mig godt. Bekymringer kommer fra vores hjerne der bare ønsker status quo. Hjernen kan ikke lide forandringer – alt skal være som det plejer.

Men vores sjæl, vores inderste essens – elsker nyt, elsker udfordringer og i min verden – er det livet. Hvis vi tør stole og tro på, at det hele nok skal gå. Flytte fokus over på det som er godt, og det som virker. Helt automatisk vil vi få det bedre og dermed tiltrække endnu mere af det gode.

Ja – det kan være og er svært. Men for mig er der kun den ene vej. Hvis jeg vil have et fantastisk liv. Jeg mener også vi har et ansvar for at skabe et fantastisk liv – når mulighederne er der.  Vi skal finde vores egen vej. Jeg har min vej og du har din vej og begge er lige gode.

En af de ting, som jeg har fundet på min vej, som gør mig godt og glad – det er gospel. Jeg har nu sunget i gospelkor et års tid og det er stadig nyt for mig at sige ”jeg synger gospel”.  Jeg har kun sunget i badekarret som barn og det lød sikkert ikke kønt ?. Men en dag dukkede muligheden op og jeg greb den. Jeg havde åbne arme for det der skete omkring mig og jeg lyttede.  Det er fantastisk at synge og jeg mærker at det giver mig overskud og energi med hjem – det gør mig godt. Det vigtige i koret er fællesskabet og at vi alle gør vores bedste. Alene det løfter faktisk os alle sammen – uanset niveau.

Jeg kan faktisk også ret godt lide de tekster vi synger – selvom de jo handler om gud. For mig handler de lige så meget om det ”noget”, som jeg tror på. Det som gør, at jeg ikke føler mig alene i verden. Det ”noget”, som bærer mig igennem, når alt kokser og som giver mig troen på, at alt nok skal gå. Roen i maven.

Nu prikker jeg lige lidt til dig derude – et kærligt indspark i den daglige trummerum.

Hvad gør dig glad og godt? Hvad elskede du at lave som barn, men som du ikke gør mere? Hvad har du lyst til at prøve? Og hvorfor gør du det ikke?

faith - canva

[custom-facebook-feed]