ANNONCE

Læselyst og masser af projekter

Lydbøger gratis i 2 måneder

Jeg er højgravid … igen. Det er 3. gang jeg med længsel venter på, at få den lille ny i mine arme. Denne gang er alt dog en smule anderledes. Det er første gang jeg er gået over tid, og det er første gang, det er lykkes mig, at få ”læst” en bog under graviditetsorloven – og det takker jeg mofibo for.

Som i de to tidligere graviditeter, har jeg haft en masse projekter jeg lige skulle have færdig inden fødslen. Projekter der, som altid, tager længere tid end forventet, alt i mens der lå denne spændende bog og ventede på mig. Jeg kunne til tider føle mig så splittet over ikke at kunne begge dele, at jeg næste kunne græde, for jeg ville så gerne det hele – på en gang. Løsningen blev derfor denne gang, at høre bogen, frem for at læse den. De betød, at jeg kunne bygge kontor, inkl. skrivebord, samtidig med, at jeg blev beriget med en fantastisk bog. Det gjorde byggeriet lidt sjovere, og faktisk også lidt mere underholdende.

Hvor er det dejlig befriende, at få læst en spændende historie højt, det giver muligheden for at lukke øjnene og bare nyde historien.

Alle børn i vores familie er vilde med Mofibo – for det giver lange gårture, uanset verjret … også med farmand!

Gå direkte til tilbuddet her https://mofibo.com/dk/da/min-mave

Altid en ven med på turen

Under mine to tidligere barselsorlover, brugte jeg også Mofibo, til de lange dejlige gåture med barnevognen. Det gav en frihed, at kunne sidde stille ved stranden, ladet op med en pause mens purken sov så sødt, og bare nydt at få læst en spændende bog højt, og samtidig kunne holde et vågent øje med den lille.

Mofibo tilbyder noget for en hver smag. Der er blandt andet romaner, krimier, biografier og børnebøger, som kan læses, eller høres, sammen med børnene, uanset alder.

Derudover har Mofibo den fordel, at der kan talesøges på titler. Det er intet mindre end genialt, når man har et barn på armen. Appen er let at finde rundt i, let at betjene og indeholder timevis af underholdning – både som lydbøger, men også som e-bøger, så hvis du hellere selv vil læse, så er der også rig mulighed for det.

Bare lige en mere …

mon jeg kan nå endnu en bog inden fødslen går i gang? Tror jeg tager chancen. Heldigvis venter bogen på mig, hvis jeg pludselig går i fødsel …
Jeg ønsker jer alle en god læse-, eller høre-, lyst og håber I bliver ligeså glade for appen som jeg er.