Ottendal – den nye babypakke

babypakke

Ottendal babypakke

så snart de famøse to streger har vist sig på graviditetstesten, går snakken hurtigt på de gratis babypakker. De kan få rigtig mange til at valgfarte land og rige rundt for at få fingrene i dem. Nogle er klar bedre end andre, men fælles for dem er, at indholdet er ret let at gætte på forhånd – en prøve på bleer, vådservietter, skumklude, en sut og en overraskelse, i form af en lille bamse… i nogle endda en pakke bind til mor, og små bitte prøver af shampoo og lotion. Tag ikke fejl, jeg anser det som en super lækker mulighed, og vildt, at man får alt dette, helt gratis.

Dog skal det ikke være nogen hemmelighed, at lidt mere eksklusive ting altid er velset, og nu er dette blevet en realitet, hos Ottendal. Det eneste du skal gøre, er at sende en mail til [email protected] med følgende opslysninger

  • Terminsdato (jeg sendte først min afsted, efter jeg havde født, så det går også)
  • Barnest køn
  • Dit navn
  • Din adresse – og HUSK postnummer
  • Din e-mailadresse
  • Dit mobilnummer

i mailens emnefelt skriver du Gratis baby pakke

 

Det skal dog tilføjes, at det ikke helt gratis at modtage pakken, den bliver nemlig sendt hjem til dig, så man betaler for forsendelsen, i dette tilfælde 39 kr.

Tilgengæld modtager du en super lækker babypakke, hvor indholdet fx kunne være

 

FullSizeRender(1)

lækker bidering i træ med lækre “kanin-ører” i 100 % bomuld. Virkelig lækker blød, med knitre funktion.

FullSizeRender(2)

Batman hagesmæk som er af bomuld, erfra Kids Tail og må vaskes ved max 40 grader og må ikke tørretumbles. Den er i lækker kvalitet, med et dejligt blødt plyslag.

FullSizeRender

Wall-stickerserne er selvklæbende folie af super kvalitet. Kan sidde på alle overflader f.eks. glas, træ, og vægge af forskellige materialer, holdbarheden er god, men selvfølgelig varierende, alt efter placeringen.

Klik ind på Ottendals facebookside og se flere af deres skønne produkter, og se, hvad der måske kunne komme i din babypakke

Både facebooksiden og babypakken får mine anbefalinger med på vejen.

 

En liste over andre babypakker, som jeg har fundet på mama.dk kan ses her