Når det ikke helt bliver som forventet

Drømme og forventninger har for mit vedkommende været en noget turbulent tur det seneste års tid.

Har tidligere skrevet om mine aborter tidligere på året, læs evt. her.

I bund og grund er de årsag til, at rigtig mange ting ikke er blevet som jeg troede de skulle, men man lærer hele livet, og det tager jeg med.

 

Fra glimmer og tyl til gravid og rådhus

Om 4 dage har jeg været Fru. Zoll i en måned. D. 11. nov. 2017 Blev jeg nemlig gift med min kærlighed gennem 10 år. Det skulle have været et brag af en fest, med glimmer og tyl i lange baner. Ja bevares, har altid drømt om det dersens prinsesse bryllup, og eftersom at vores 10. Års dag var en lørdag, var det oplagt at sige ja til hinanden netop dén dag.

bryllup 1

Der skete bare lige det, at jeg blev uventet gravid og så gik det lige som derfra.
Fandt ud af, at der faktisk var én drøm som var større end det at blive gift, og holde en kæmpe perfekt fest, nemlig at få et 3. Barn. Selvom at det har været en hård og sej rejse, og at graviditeten (også langt fra har været som forventet), fortryder jeg ikke et sekund de valg vi har truffet i dette år. Mange ting er der blevet vendt op og ned på, men har lært at drømme kan ændre sig i et splitsekund, og at det at kunne forventningsafstemme hen ad vejen er en ret vigtig egenskab at besidde. Jeg har fået min mand, også selvom jeg ikke var klædt i min drømmekjole og stod midt i domkirken, men den dag, den dag følte jeg mig alligevel taknemmelig og heldig, og det må være dét der betyder noget. Nok var det på rådhuset i stilhed med kun forældre og unger, og dagen blev fejret med en overnatning i København hvor Christian og jeg havde tid til hinanden, noget vi faktisk er rigtig dårlige til at huske. Så selvom det ikke blev mit drømmebryllup og det jeg havde forventet for et år siden, så blev det alligevel en mindeværdig dag, som jeg vil huske tilbage på med stor glæde.

Drømmen lever endnu

Mit drømmebryllup har jeg til gode, og jeg vil glæde mig helt ubeskriveligt til det. Men lige nu, der glæder jeg mig faktisk bare til, at det bliver februar og lillesøster kommer ud til os, og hey, der venter mange flere gode oplevelser inden brylluppet skal stå om nogle år, og det er faktisk helt okay.

Jeg prøver at være glad og finde mening i det der kommer til mig, sådan vil jeg forsøge at blive en bedre og mere positiv udgave af mig selv. Er nødt til at lære at slippe kontrolgenet lidt, det er ikke alt der bliver som man tror eller gerne vil, dét har denne omvæltning lært mig 😊

 

Kærlig hilsen

En glad fru. og snart mor til 3 skønheder

bryllup 2