At læse er at leve

Jeg elsker at læse! Det er noget jeg bruger meget tid på. Når jeg har travlt ligesom nu, hvor lektierne hober sig op, er det dog ikke meget tid jeg får brugt på at læse mine egne bøger, desværre. Men det hjælper på det at jeg ved, at jeg får tid… en dag… i fremtiden.. 🙂

Når jeg læser er det meget forskellige genre, dog skal der altid være en vis form for spænding. Jeg nyder virkelig spænding. Jeg er ikke så god til de sukkersøde romaner, men jeg kan altid overtales.. og forslag er velkomne, jeg tager imod med kyshånd.

Som sagt har jeg læst meget forskelligt. Jeg var ret meget fan af de første ‘Afdeling Q’ bøger af Jussi Adler, men jeg synes at de er blevet lidt for tynde efterhånden og jeg mangler ligesom “noget mere”.

Jeg kan ikke nævne alle de bøger jeg har læst her og nu, men jeg læste for et års tid siden ‘Kvinden i toget’. Jeg var vild med den. Den var spændene, forvirrende og sjov.. Det skal dog siges at filmen er en stor skuffelse og den nærmer sig slet ikke bogen – Så hvis du har læst bogen og gerne vil se filmen så overvej lige en ekstra gang om det er det værd… Jeg siger det bare.

I det hele taget er bøger med en lidt psykologisk tilgang noget der tiltager mig meget. Der må godt ske et twist.

Det sidste nye jeg har bevæget mig ud i er ‘Den første’ af Justin Cronin.. Det er en trilogi og min søster siger at de er ved at filmatisere den. Yay. Måske. Anyhow, bogen er utrolig spændene og handler om en epidemi der er brudt løs og mere vil jeg ikke sige. Den tager altså lidt tid om rigtig at gå i gang, men det er klart det værd. Bogen er over 1000 sider lang, og for os bog nørder er det altså ret lækkert, og så er den stor og tyk! Jeg er kun kommet halvvejs og som sagt er jeg lidt gået i stå, men jeg glæder mig sindssygt meget til at finde tiden og komme i gang igen.

21744588_10159477676300454_1479066757_n

 

Jeg har egentlig lavet dette indlæg da jeg som sagt er glad for at læse og jeg kunne godt tænke mig at dele jeres læse oplevelser og idéer til nyt læsestof. Kom kom kom!!

Når jeg er færdig med bogen vender jeg lige tilbage… Skal jo også læse de 2 næste!! 🙂

Giv endelig dit bud på en god bog!