Vi skal på eventyr!

Dette er mit første blogindlæg på minmave.dk. Jeg har aldrig skrevet et blogindlæg før, så dette er egentlig lidt en udfordring for mig.

Derfor tror jeg, at jeg i første omgang vil fortælle lidt om, hvorfor bloggen hedder Livets Eventyr. Overskriften giver vel egentlig sig selv, men der er faktisk mere i det. Og her taler vi ikke om prinser og prinsesser 🙂

Alle de små ting vi foretager os, min søn og jeg, er for os et eventyr. Jeg ser barndommen som noget eventyrligt, eller det synes jeg i min optik, at det burde være for alle. Desværre er det ikke alle der har det lige eventyrligt.

Når vi tager på legeplads og gynger i en halv time kan det godt være at det ikke er den største og vildeste oplevelse, men det var stadig en dejlig tur og vi oplevede noget sammen, derfor tillader jeg mig at opfatte det som et eventyr.

Når vi tager på heldagstur til Djurs Sommerland og spiser os mætte i is og junkfood så er det et stort eventyr. Vi er sammen. Vi har det sjovt og vi hygger os. Et eventyr kan også være to ture frem og tilbage i et tog, lige meget med afstanden.

Når vi er sammen, er vi på eventyr. Vores liv sammen er et eventyr. Eventyret bliver længere og længere, og som jeg har forklaret min søn, så kan man godt sige at vores liv er delt op i kapitler. Vores næste kapitel er eventyret om der hvor vi flytter sammen med Steffen og skal til at dele hinanden. Det bliver et spænderne eventyr. Men det bliver også hårdt. Jeg tror faktisk det bliver mindst lige så hårdt for min kæreste.

Det jeg prøver på at sige er, at selv det mindste hverdags øjeblik kan være et lille eventyr. Det behøver ikke koste alverdens, det kan endda være helt gratis. Det vigtigste er, at man er sammen med dem man elsker og at man nyder hinanden.

Grunden til at bloggen hedder Livets Eventyr er altså, at jeg vil dele de små øjeblikke fra vores hverdag. Livet er jo desværre ikke lutter eventyr og vi har alle oplevet noget som har vendt op og ned på vores liv. Jeg vil gerne dele både dårlige og gode oplevelser, og jeg glæder mig meget til at komme i gang.

Kh,

Sofie

image (2)