2017 + 2018

Der er gået alt for lang tid siden jeg sidst har fået skrevet lidt – men nøj hvor er der bare sket meget på den tid!
December måned har været vanvittig, på både godt og skidt!

Hussalg

Vi har fået sat huset til salg – i hvert fald delvist, den “ligger i skuffen” ved ejendomsmægleren. Så hvis nogen kommer derned og spørg efter noget der minder om vores, kan han vise det frem. For vi vil gerne vente lidt endnu med et rigtigt salg. Men allerede 7 dage efter vi skrev under, var der 2 fremvisninger, det var en vild følelse, at det allerede havde interesse.
Vi har ikke rigtig selv fået kigget alt for meget endnu, for vi vil gerne have solgt først, og området vi gerne vil flytte til, går boligmarked simpelthen så hurtigt. Så tør ikke at kigge for meget, hvis det nu bliver snuppet lige for næsen af en.

Julen

Derudover var der jo julen, hvilket jeg altid syntes er svært. Når man selv kommer ud af en mega splittet familie, uden den store tilknytnings forhold, er julen altid svær. Efter jeg har fået F er det kun blevet svære, da der lige pludselig er en jeg skal tage hensyn til – det er så vigtigt at hun får en god jul, med traditioner og familie sammenhold.
Men når man allerede forsøger at finde ud af hvor man holder jul henne i August måned og man stadig ikke ved noget 1. december, så gør det ondt.
Jeg havde lovet min far at J, F og jeg skulle holde jul hos ham i år, da vi holdte ved mine svigerforældre sidste år. Var det et kæmpe nederlag at ringe og sige at jeg var nødt til at finde ud af noget andet.

Jeg er ud af en søskendeflok på 4, hvoraf jeg kun har kontakt til 1. Da en af de andre havde meddelt at hun ville holde jul hos ham, ville jeg hellere holde jul et andet sted – hvilket han forstod.
Da jeg så havde accepteret beslutningen, og prøvede at takle min dårlige samvittighed, finder jeg ud af den 22. december, at hun alligevel ikke gad at komme.
Men nu havde vi jo melddelt at vi tog op til mine svigerforældre, så gjorde det ondt at jeg havde forrådt ham, og ikke holdte jul hos ham som lovet året før.

Så min jul har været på godt og ondt – jeg glæder mig til næste jul. Da vi forhåbentlig er i det nye hus, og selv kan holde jul – med både min far og svigerforældre.

Ny start

Starten på det nye år, startede F i ny vuggestue. Havde frygtet overgangen da mange siger at det er svært at flytte dem, når de er så gamle (1½ år). Men hun har bare taget det i stiv arm, og elsker at være dernede. Vi har fået en hel anden pige, hun er meget gladere end hun var før, så vi er bare blevet bekræftet i at det var den rette beslutning vi tog, da vi meldte hende ud af den gamle.

Jeg håber I alle har fået en god start på det nye år – og håber året bliver dejlig hvor alle vores drømme går i opfyldelse!