Hvordan LCHF ændrede vores liv forevigt!

Hej og velkommen til min lille blog!

Jeg er en 36-årig verdensborger – gift med min skønne hulemand på 14. år og mor til et lille mirakel på 18 måneder.

Når jeg kalder hende et mirakel, så er det fordi det ER hun virkelig! Vi ønskede os i mange mange år at være forældre, men selv med hjælp (ICSI, IVF, adoption – vi har prøvet det hele), måtte vi til sidste kaste håndklædet i ringen og give op.

Det havde kostet blod, sved & tårer og næsten også vores forhold. Vi valgte dog i sidste ende hinanden, og tænkte vi skulle fylde vores liv med andet end børn.

Jeg havde under vores forsøg taget godt 35 kg på (!! – ja tænk det kan lade sig gøre?!) pga. alle de ulykkelige omstændigheder. Desværre har jeg en tendens til at trøstespise, når jeg er ked af det, og 10+ år af ulykke, ja – det sætter sine spor.

Jeg elskede dog og gør stadig at læse blogs. Og jeg fulgte en skøn blogginde, måske du også kender hende; Madbanditten, Jane Faeber. Hun blogger om sit liv med LCHF (lowcarb, highfat), en livstil, hvor du spiser sunde fedtsyrer frem for stivelse. De problemer hun beskrev med sit helbred kunne jeg nikke genkendende til, og jeg fik hulemanden med ombord på livstilsændringen og VUPTI – vores liv ændres for evigt!

Jeg tabte mig godt 30 kg, omvendte min PCO og endometriose og blev bare generelt et gladere og sundere menneske! Og som i nok kan gætte, så kom der også 2 streger på en graviditets test helt uventet.Der er stadig lidt at tabe på vægten, og så håber jeg, at jeg kan inspirere eller motivere nogle andre, der også kæmper for deres baby-drøm!

LCHF var vejen for mig og måske kan det også være en hjælp for dig!

Følg med her på bloggen –  hvor jeg vil dele lækre sunde opskrifter og min hverdag med LCHF og familieliv.

Håber vi ses!

LøveMor

 

Mit lille mirakel. Vores skønne datter, der er produktet af 3 år på LCHF og en livsstilsændring der bogstavlig talt har ÆNDRET vores liv.