Adr.. Broccoli!?

En morgen som denne fortjener et helt (omend lille) indlæg. Jeg har som nævnt to dejlige bonusbørn. De er hos os hver anden weekend og det er det bedste i verdenen.

Vi har dog haft nogle sammenstød når det kommer til grøntsager, særligt broccoli.

Eftersom jeg er veganer, spiser vi ret mange grøntsager herhjemme, og jeg putter gerne ekstra i de kødretter der nu engang også bliver serveret. Jeg koger gerne broccoli, finthakker det og blander det i farsen til burgerbøfferne. Jeg har forsøgt med dampet, kogte, rå, bagte og stegte grøntsager, men hvis de får at vide at der er broccoli i, ja så spiser de det ikke.

Jeg kunne ikke finde på at lyve om hvad der er i maden, for jeg synes det er vigtigt at de ved hvad de spiser. Om det er grøntsager eller døde dyr. Jeg er dog begyndt at indføre, at de skal smage på maden inden jeg vil fortælle det.

2016-01-23 08.47.39

Her til morgen havde jeg så kreeret en morgen-smoothie til mig selv, og lavet ekstra til de små poder. Den var lavet af appelsin, banan, frosne skovbær, bladselleri, soyamælk med vanilje, chiafrø og frossen broccoli. Og de drak og drak og drak. Selv den meget grøntsagsforskrækkede A var noget stolt af at han kunne lide broccoli.

Det kan kun blive en positiv dag! 😀

2016-01-23 08.48.24