Are you f**king kidding me?

2016-01-22 20.14.132016-01-22 20.14.52Nogle dage er helt fantastiske. De dage hvor der er pandekager til morgenmad, baby sover og spiser lige efter bogen, man når de ting der var planlagte og havde overskud til at bage boller.

Nogle dage er omvendt helt forfærdelige. De dage hvor baby starter ud med at være vågen det meste af natten, hvor man hele dagen kæmper for at få en enkelt kop VARM kaffe og hvor aftensmaden endte ud i en rugbrødsmad med en agurk ved siden af, fordi man da som minimum skal huske sine grøntsager.

Og så er nogle dage en tilpas blanding af de to. Sådan en dag har vi haft idag. Den startede ud med de bedste intentioner, og jeg var en vovehals og tog rent tøj på inden morgenmaden. Set i bakspejlet burde jeg virkelig snart have lært det. Jeg kokkererede havregryn til G og havregrød med banan til T. Der blev stilt an med tablet og Ramasjang, og jeg fik lavet en kop kaffe. Herefter gik det støt nedad. G ville ikke have den tallerken (for man kan jo godt se hvilket billede der er i bunden, når den er fyldt med morgenmad) og det var desuden også den forkerte ske. T er i en periode hvor han ikke vil spise, så grødet var heller ikke et hit og han skreg i en halv time over det. Jeg forsøgte med ny tallerken og ske (som den curling mor jeg tilsyneladende blev der) og jeg fik smurt et stykke rugbrød til T. Intet hjalp det og jeg endte bare med sure børn og havregrød ud over mit engang rene tøj.

Nå. Så blev det tid til bleskift, tandbørstning og tøjskift. Da jeg endelig var færdig med begge drenge og klar til at komme i sko og overtøj, kommer G og gør opmærksom på, at han lige skal have skiftet ble igen. Vi kommer ned og han kommer i overtøj, da jeg løfter T op for at sætte ham i autostolen, bliver han let violet i hovedet og griner stort. Af med tøjet igen og op og skifte nr. 4 ble den morgen.

Da vi så kommer ud i den iskolde bil og jeg endelig har fået skrabet isen af ruderne, kommer vi afsted. Kun for at finde ud af, at der ikke er mere sprinklervæske på. Det er en anelse op ad bakke når vejene er fyldt med salt.

Heldigvis sluttede dagen af med familiehygge, hjemmebagte burgere og skønne bonusbørn. Jeg har en stor skål frugtsalat og en kop te der venter på mig, som skal nydes i selskab med X-factor. Rigtig god weekend til alle.

2016-01-22 20.15.452016-01-22 20.16.16

Husk at du kan følge med på Instagram, @mariaramskovdk