Der findes overskudsdage.. Og så findes der dage som idag

Nogle dage er fyldt med overskud, energi og masser af god stemning. Langt de fleste dage er faktisk på den måde. Det er de der dage, hvor man da lige får bagt et eller andet, gjort et eller andet rent og hvor børnene bare er børn der leger.

Og så er der de dage som idag..

Hvor søvnen har været fraværende det meste af natten, opvaskemaskinen på forunderlig vis har skulle tømmes og fyldes ikke mindre end tre gange, og hvor børnenes “leg” har været fyldt med uoverensstemmelser og vat i ørerne.
Vi har været ude i haven stort set hele dagen, og det har været skønt! Manden har været handy-lækker og fået ordnet en masse ting, hvilket i den grad har pyntet på udendørsarealet. Ungerne har drønet rundt og været uenige, selvfølgelig ikke hele tiden. Det føles nok egentlig bare sådan, fordi jeg selv har været i total underskud af alt idag. Sådan hænger tingene jo gerne sammen. At hvis en i flokken har en dårlig dag, kan det rigtig nemt smitte af på resten af flokken. Nok mest hvis det er en af de voksne, der har en dårlig dag. Børn har den der imponerende evne, til at bare komme over tingene igen. De kan godt være uenige om ting, men der er dælme ingen der bærer nag bagefter. Jovist driller de og gerne gentagende gange med den samme ting. Men de er hurtige til at komme videre og lege sammen igen.
Når jeg mangler søvn (og er højgravid, med ingen tegn til fødsel), så er jeg frygtelig! Jeg kan ikke slippe de små ting og det går ud over Patrick. Jeg kan jo ikke lade det gå ud over børnene, for de er trods alt bare børn. Heldigvis er han en god mand og ved for det meste lige hvad han skal sige til mig 🙂
image

Nu er det aften, børnene er puttet og forhåbentlig snart på vej i drømmeland (Gabriel giver dog kraftig udtryk for, at det nok ikke kommer til at ske lige foreløbigt), og jeg ligger på sofaen med lidt koldskål. Mon ikke dagen imorgen bringer solskin, overskud og muligvis en is eller to 😀