Hyggedag og lidt om søskendejalousi mellem drengene

Gabriel holdte fri fra dagpleje igår.

Mest fordi vi skal mange ting i weekenden, og så synes jeg at han skulle have en hjemme-hygge-dag. Vi startede dagen ud med at Tessa kom forbi på vej til skole, og så tog vi med over til deres morgensang. Gabriel synes at det er vildt fedt at få lov til at komme med Tessa og Alexander i skole, og endnu federe at vi skal synge sange. Så hver gang musikken stoppede og forstanderen skulle fortælle noget, råbte han højt; “klar til at syng sang!”…

2015-09-25 12.46.00

Dagen har ellers stået på ren hygge og leg på gulvet. Vi byggede en stor togbane, som både Gabriel og Alexander har leget rigtig godt med.

Bort set fra når den ene vil have alle togvognene på én gang.

Gabriel har dog været en smule utilfreds med sin mor i løbet af dagen, og det har han givet udtryk for ved flere lejligheder. Jeg har blandt andet fået skæld ud fordi jeg puttede for meget yoghurt i skålen til morgenmad. Fordi jeg bagte rugbrød og at det tog for lang tid at blive færdigt. Og sidst, men absolut det der var værst for ham, fordi jeg skulle på toilettet engang imellem. Men hey, man kan jo ikke altid være den søde og efterkommende mor 😉

2015-09-25 20.08.49

På sådan nogle dage, hvor jeg er alene hjemme med begge drenge, så er jeg altid lettere nervøs for eller spændt på, hvordan jeg lige skal håndtere de situationer, hvor de kræver min opmærksomhed på samme tid.

Søskendejalousi mellem drengene er der ikke meget af.

Det kommer dog lidt til udtryk, hvis jeg hygger lidt med Theodore imens Gabriel leger med noget andet. Når jeg eksempelvis kilder Theodore, så begynder Gabriel at små-hvine og pylrer. Omvendt så er han rigtig dygtig til at vise legetøj frem og finde legetøj til Theodore, hvis han bliver lidt utilfreds.

2015-09-25 20.09.20

Jeg tror egentlig at det er en okay sund form for “du-er-min-mor”. Det håber jeg i hvert fald, for jeg synes at vi er meget opmærksomme på at tilgodese begges behov.

Kan I have en knaldlækker weekend, fyldt med varme smil og kolde drinks (til de der gør i sådan noget) 😀