Close
Lidt om det der mor-skab
facebook pinterest twitter

Lidt om det der mor-skab

Avatar
mariaramskov 10 september 2015, 19:05

2015-09-10 20.33.57

Efter at hverdagen for alvor er kommet igang herhjemme, med arbejde, dagpleje, gymnastik, diverse møde grupper og babysalmesang, krydret med vaccinationer, lægebesøg og terapi.

Så slår det mig virkelig hvad andre folk mener, når de siger at hver en alder har sine charmer.

Theodore har rigtig opdaget sine hænder og er begyndt at grine. Så mor her gør vilde kunstner for at frembringe selv det mindste lille kluk fra ham, til stor fornøjelse for resten af familien. Han gør tilløb til at trille både ryg-mave og mave-ryg og følger rigtig med i sine omgivelser. Han er vistnok igang med et tigerspring lige nu, så lige om lidt bliver hans verden endnu større. Og jeg nyder at se hvor hurtigt det går og hvor meget sådan nogle små størrelser lige pludselig kan.

2015-09-10 20.33.11

Samtidig er Gabriel i fuld flor som trodsalder-barn og udfolder sine meninger til højre og venstre.

Nogle gange er det lidt en prøvelse for os alle, at finde ud af hvad det er han gerne vil. Heldigvis er han nem at distrahere med lidt togbane eller en bog. Han er samtidig blevet rigtig kærlig og omsorgsfuld. Han siger undskyld og aer, han siger “elsker dig” og giver mysser og krammer i ét væk. Og så er han bare blevet hyle morsom! Lige siden jeg blev gravid med Gabriel, har jeg glædet mig til at lege med ham og tumle med ham. Det er så fedt! 😀 Han drøner rundt, slår kolbøtter og kaster sig frygtløs ud i alt, og man bliver helt beæret over at være vidne til så ubekymret baneleg.

2015-09-10 20.32.01 2015-09-02 09.46.04

Her er lige 3 øjeblikke hvor jeg tænkte, “så er man rigtig nok mor hva”:

  1. At stå op om morgenen og ser at barnet da selv lige har fundet morgenmaden frem. Der røg dog en liter mælk på vejen, så mors dag starter med at vaske gulvet.
  2. At endelig komme op på trampolinen efter graviditet og fødsel, kun for at erfare at man nok lige skal knibe lidt mere, inden det kan gøres uden trusseindlæg.
  3. At køre hjem fra dagpleje med en toårig, der skriger i stor gråd hver eneste gang bilen drejer ind af en ny vej. Også selvom det er vejen hjem.

2015-09-10 20.32.31

Rigtig god torsdag aften til alle. Imorgen står på hjemmehygge dag med begge drenge. ❤