Lidt om sygdom, elektronisk babysitter og redebyggeri

wpid-2015-05-06-08-48-59-jpg.jpeg

Advarsel, det kan gå hen og blive lidt af et ynke-indlæg..
Vi har været, og er faktisk stadig, syge herhjemme. Uden at gå i for mange detaljer, har det været alt fra maveinfluenza til ondt i halsen og uanede mængder snot. Jeg er nødt til at sige, at bækkenløsning, den højgravides gener og sygdom, bare ikke fungerer sammen.
Jeg indrømmer at jeg er en af den der slags sygeplejersker, der ikke mener jeg er syg, medmindre jeg faktisk er døden nær. I min verden er det spild af tid. Nu står jeg jo så i den situation, at jeg ikke er alene i det. Lillebror i maven, bliver nok mindst lige så stresset af sygdom, som min krop bliver. Så jeg har været tvunget i knæ.

Sygdom har betydet et hus med vasketøj (dog rent, men alligevel) overalt, kiksekrummer på gulvet og planter der hænger lidt med næbbet.

Min dejlige bedre halvdel har klaret de mest nødvendige ting herhjemme, så vi har fået mad på bordet og er blevet vasket. Det har også betydet, at overskuddet til den famøse djævleunge og hans frustrationer, har været på et meget lille sted (læs mere om det her). Vi har for et par måneder siden investeret i en tablet fra Samsung. De har den her smarte “Børnetilstand” funktion, og den er genial! Vi har egentlig ikke rigtig brugt den til så meget, indtil nu.
Nu tilgengæld, har den været flittig brugt. Og det har i den grad sat alle mine forestillinger om “den gode mor” på prøve. Jeg startede med at sige, at mine børn i hvert fald ikke skulle sidde med sådan noget bras. Det gjorde vi ikke da vi var små, og vi har da egentlig klaret os fint.

Som med alle holdninger, har man dem indtil man får en ny. Sådan gik det også med denne.

Misforstå mig ikke, Gabriel får absolut ikke lov til at bruge den i tide og utide, og vi forsøger at holde styr på hvor længe han bruger den. Der er regler for længe de to store må se tegnefilm eller spille computer, så selvfølgelig skal der også være tid på her.
Men jeg er ikke en stor fan af det, endnu.. Jeg håber bare at han ikke får varige men af det 😉

En hel anden ting er klargøring af lillebrors værelse, bedre kendt som redebyggeri. Jeg ELSKER det! Jeg blev jo lidt overrumplet af den her graviditet, så jeg har haft stort behov for at gøre mig psykisk klar til det. Og hvad er bedre terapi, end shopping? Vi har ikke mange midler at gøre med, men jeg elsker heldigvis genbrug og diy-projekter. Seneste er en kommode til lillebrors tøj.
image

Derudover skulle der gerne komme noget fint stof med posten idag, til en sengerand og et sæt babysengetøj. Jeg er som sagt vild med gør-det-selv, MEN jeg er en dør til at sy. Heldigvis har jeg en skøn mor der kan hjælpe med at realisere alle mine ideer. Jeg har desuden planer om en sky-lampe, men jeg er ikke sikker på at jeg når det inden lillebror melder sin ankomst.

Kan I have en skøn onsdag, både med og uden brug af en elektronisk babysitter.