Når kærlighedsbarnet bliver til djævelens yngel

image

Vi har normaltvis verdens gladeste og hyggeligste lille dreng. Han kan bruge timevis på at arrangere sine små metalbiler forskellige steder i stuen. De vender altid den samme vej og er gerne placeret på alle hylder i Gabriel-højde.
Er det ikke bilerne der optager ham, så er det at sidde i sækkestolen og kigge i bøger. Allerhelst omhandlende traktorer eller udrykningskøretøjer. Det er pragtfuldt at vores lille kærlighedhedsklump kan lege sådan.

Det meste af tiden i hvert fald…
Så kan han få en mindre hjerneblødning engang imellem og skifte karakter til, hvordan man forestiller sig djævelens yngel opfører sig.

Min fornuft fortæller mig, at han er lidt småsyg for tiden og at han er i en periode, hvor han vil alverdens ting, men motorikken og forståelsen rækker ikke til det hele. Det bringer voldsomme frustrationer og endnu voldsommere raserianfald med sig.
Og seriøst, den forældre der siger de aldrig har været lige ved at kyle barnet ud af vinduet, de lyver altså.
Selvfølgelig er djævelynglet elsket og selvfølgelig kunne man aldrig finde på at gøre dem noget ondt.. Men frustrationerne har været store nok til at komme tæt på.

Når vi så har sådan nogle dage, så skyr man til alle midler for at få underholdt barnet. Jeg skal med glæde indrømme at jeg flere gange har fundet vores tablet frem, i håbet om bare ti minutters fred og ro. Mere om det næste gang.

Husk at følge mig ved at abonnere ude i højre side. Tak 🙂

image

image