Sommerferie med børneflokken del. 2

Så er sommerferien ved at lakke imod enden og den er godt nok gået stærkt. Jeg synes stadig ikke det er gået op for mig, at vi har fået Theodore. Og han er faktisk otte uger allerede.
image

Vi har i de sidste to år været vant til en hverdag med et barn hjemme.

De to store bonusser har ganske vist været her hver anden weekend, men langt størstedelen af tiden, har vi leget far-mor-barn.

Denne sommer skulle vi jo så have alle fire unger herhjemme i to uger. Det kunne ikke lade sig gøre at tage på nogle rejser, eftersom Theodore ikke er ret gammel endnu og jeg er lidt af en tryghedsnarkoman. Jeg har tidligere skrevet lidt om, hvad jeg tænkte om den pludselige familieforøgelse fra tre til seks. Nu er de to uger så gået og den sidste uge var Patrick startet på arbejde igen, så der var vi alene hjemme det meste af dagen.
Jeg vil sige at det er gået bedre end jeg havde forestillet mig. Vi kom igennem uden alt for meget skæld ud (ja, nogle gange kommer jeg til at tale ret højt, og ja jeg hader det lige meget hver gang) og uden en masse tegnefilm. Patrick har haft ungerne med til fiskeauktion, i shelter og på fisketur med deres bedstefar. Vi har været i parken og haft besøg af legekammerater. Da vejret tillod det, fandt vi badebassinet frem og hyggede med det ude i haven. Der var endda overskud til at vi bagte kiks en af dagene.
Jeg havde aftalt med Tessa og Alexander, at de skulle lave aftensmaden nogle af dagene og det glædede de sig rigtig meget til. De havde selvfølgelig selv valgt retterne og var drøn gode til at lave dem. Alt imens kunne jeg stå med Theodore på armen og guide dem, imens Patrick arbejdede ude i haven.

Alt i alt har det været nogle dejlige uger, hvor de tre store børn har hygget og leget sammen. Det er skønt at se hvordan deres forhold som søskende udvikler sig. Jeg håber at de bliver tætte og står sammen hele livet igennem.

image

image

image