Close
Allerede 3 måneder gammel!
facebook pinterest twitter

Allerede 3 måneder gammel!

Avatar
minlilleverden 20 marts 2018, 13:34

Siden Valdemar blev født har vi fået sætningen, som jeg tror mange, hvis ikke alle forældre har fået; “Nyd nu den første tid – det går så stærkt!”

Jeg har godt bemærket den fart børn har med, at blive store. Det ene øjeblik er de babyer, i det andet, er de skoleklar. Derfor har jeg nydt hvert et sekund med Valdemar. Jeg lyver ikke når jeg siger, at jeg i alle hans vågne timer har været lige ved siden af ham. Jeg kan så fortælle, at det ingen foreskel gør overhovedet! Han er allerede 3 måneder! 3 Måneder! Jeg begriber det altså ikke!

Der er gang i ham nu, og der skal gerne ske noget når han er vågen. Vi har endnu ikke lavet det store legetøjs indkøb, da jeg tænkte at barnedåben ville være en oplagt anledning til at få legetøj.  Nu ligger landet bare sådan, at barnedåben først skal stå til maj, hvor drengebarnet vil være knap 6 måneder. – Dvs. at vi faktisk ikke har så meget legetøj til hans alder. Nu vel, vi har et aktivitetsstativ, en rangle og en stofbog, og det er da også en vild fest i hans verden.  Men jeg ville have flere muligheder og farver, at vælge i mellem.

Derfor blev jeg ovenud glad da Valdemar fik muligheden for, at teste en HappyHello Kuffert. Jeg, og især Valdemar er i den grad begejstret.

Men hvad er så lige en HappyHello kuffert? Jo, nu skal du hører – En HappyHello kuffert er en kuffert spækket med legetøj til dit barn. Indholdet kan sammensættes af erfarne eksperter, så det passer til barnets køn og udviklingsstadie, og leveres hver måned. På den måde er du sikret legetøj, som bidrager til udviklingen af dit barn. Og hvis du følger dette link og bruger koden: minmavedk, så kan du få 50 kr. i rabat på din første kuffert 🙂

Hvis ikke du er til en forudbestemt kuffert, kan du i stedet vælge at sammensætte din egen kuffert. På den måde vælger du selv indholdet, og vælger ligeledes, hvor ofte du ønsker kufferten leveret.

Vi har fået sammensat og leveret en såkaldt ‘Ekspert kuffert’.

Kufferten ser, ved første øjekast ikke ud af meget, men det ydre snyder. I kufferten er der virkelig mange gode ting. Der er en Oball – som jeg virkerlig har undervurderet i mine tanker – den er et klart hit hos Valdemar! 2 rangler, en blæksprutte der kan hænges op – også virkelig et hit hos V – en nusseklud, 2 hagesmækker og en familiekalender. Der er hverken for meget eller for lidt, og al legetøjet er perfekt til en baby på omkring 3 måneder.

Jeg vil klart anbefale en HappyHello kuffert. For mødre med babyer vil den være spændende, og for de store børn, tror jeg den er ekstra sjov at få leveret, da barnet selv, kan gå på opdagelse i kufferten.

Nå, men tilbage til vores nu rigtige store dreng.  I dag skal vi til lægen og have 3 måneders vaccinationen. Det er jeg lidt spændt på, hvordan han takler. Jeg håber ikke, at han reagerer alt for voldsomt, det er sgu så synd for de små. Men i så fald, har jeg masser af kys, kram og nærhed på lager.

Se lige den lækre kuffert OG den ultra lækre charmebøf – hold nu op jeg er vild med ham!!

Du kan få 50 kr. i rabat på din første kuffert fra HappyHello ved at klikke her, og bruge koden: minmavedk

Indlægget er sponsoreret af HappyHello
 [instagram-feed]