Den store bagedyst – min guilty pleasure

Den store bagedyst

Der kommer Bagedyst på TV i aften. Jeg elsker det!
Jeg har set ALLE afsnit af alle sæsoner – oh yes.

Jeg er ikke engang flov over det. De sendte første sæson i 2012, hvor jeg var nedlagt af ond graviditets-kvalme og ikke kunne tænke på andet end mad, men heller ikke på nogen måde kunne holde lugten af mad ud.

Jeg lavede derfor ikke så meget andet end at se mad-programmer på TV og bladre i opskriftsbøger – på god afstand af køkkenet (for føj, hvor der lugtede i køkkenet!). Bagedysten, Nak & æd og den slags mad-TV holdt mig kørende. Hvis jeg kunne lugte mad, løb jeg ud og kastede op, men jeg tænkte alligevel på mad hele tiden.

Siden den første sæson har jeg bare været glad for programmet. Det fine ved DR er jo også, at man altid kan streame på dr.dk/tv, hvis ikke man var hjemme til at se afsnittet, når det blev sendt.

Nu er det heldigvis en del år siden jeg sidst var nedlagt af den onde graviditetskvalme, men jeg er stadig ret vild med mad-programmer. Det er noget af det TV, som min mand og jeg faktisk gider at se sammen. Han er nemlig ikke så pjattet med Greys Hvide Verden (Det forstår jeg da ikke) og jeg er ikke just tosset efter at se fodbold. Madprogrammer – særligt Nak & Æd falder dog i smag hos os begge to.(og nordiske krimier som Rejseholdet, Broen og Livvagterne.)

Jeg kan godt gå 10 måneder af året og glæde mig til at Bagedysten kommer på skærmen igen. Jeg fik derfor også lidt paranoia i september, da DR stadig ikke var begyndt at reklamere for dette års udgave. Var den mon blevet aflyst? Kunne det virkeligt passe? Plejer de ikke at vise første afsnit i September? Da vi ramte midten af september var jeg virkeligt ved at have overbevist mig selv om, at det nok slet ikke blev vist i år. Da google ikke kunne hjælpe besluttede jeg til sidst at gøre det, som vi alle sammen godt ved virker.

Jeg skrev til DR på deres facebook

Det virkede – jeg fik svar på under . Nerverne blev dulmet. Der ville komme Den Store Bagedyst igen i år. Bare først fra september. Ca 2 dage efter jeg havde spurgt på facebook trykkede DR på startknappen og begyndte at reklamere max for den nye sæson 🙂

Jordemoder Stine Roswall Den Store Bagedyst Bagedysten

Lad os bare sige, at jeg sad klar for en uge siden med risalamande og DR1 på TV’et. Der var gang i den, og jeg er ikke skuffet over denne sæson.

Indtil videre er jeg faktisk ret glad for de to nye dommere. Så jeg håber at dagens afsnit bliver endnu en god oplevelse.

Vi ses 😉

Hvis du kan lide mine krøllede ord, og har lyst til at høre mere om både jordemoder-liv og familie-liv, så giv mig et like på facebook. Så får du besked om nye indlæg her på bloggen direkte i din nyheds-strøm på facebook.