Vi bor i København – og i skoven!

Byliv og landliv i et

Vi har indset for længe siden, at vi ikke skal bo på landet. Storby-livet passer os godt. Vi har endda et lille hus med egen have, så børnene kan sagtens lære om hvor grøntsagerne kommer fra og jeg kan hygge mig med at have køkkenhave.

I år har sommeren dog været til den kølige side og alt i haven har været forsinket. Det var selvfølgeligt trist hen over sommeren, men lige nu betyder det, at jeg midt i oktober stadig har et væld af friske tomater i haven.

tomater haveliv jordemoder Stine Roswall

Denne håndfuld har jeg plukket i dag

Det er fedt at kunne gå ud i sin have og hente mad.

Rødovre er lidt af en overset perle. En del af Vestegnen, men ikke så langt fra København. Et stort byområde med et ret stort indkøbscenter. På mange måder er det en beskrivelse, der skriger BY. Der er dog også en helt anden side af Rødovre.

Vestvolden

Og vi er så heldige at have den for enden af vejen. Kun 100m fra mit lille hus i byen i København (eller Storkøbenhavn i hvert fald) der ser det sådan ud:

skoven jordemoder Stine Roswall

Hvor fedt er det lige? 100m fra skovbrynet og samtidig midt i København. Jeg er rigtig glad for Rødovre, og når mine venner har kigget efter bolig har jeg anbefalet, at de kom herud til os. Når man har boet i indre København i mange år, så kan Rødovre virkeligt lyde som langt ude, men s-toget kører herud, og med det kan man være på Hovedbanen på under 20 minutter. Selv er jeg vokset op i Søborg, og der var der slet ikke så fin natur som jeg oplever her.

Alt i alt er jeg meget tilfreds med, at vi endte hvor vi gjorde – midt mellem land og by. Selvom det på ingen måde lå i kortene at vi skulle ende i Rødovre.

Hvis du kan lide mine krøllede ord, og har lyst til at høre mere om både jordemoder-liv og familie-liv, så giv mig et like på facebook. Så får du besked om nye indlæg her på bloggen direkte i din nyheds-strøm på facebook.