Efterårsferie! Endelig!

Jeg elsker simpelthen at have begge unger hjemme! 🙂 Det er hårdt som bare fanden, og udmattende, men hvor er det skønt at have kvalitetstid med dem begge, udenom de normale daglige rutiner.

Min mand arbejder enormt meget, og jeg er derved rigtig meget alene med begge børn. Jeg tror netop det er derfor at det er så “vigtigt” for mig at have dem hjemme så meget som muligt når chancen byder sig. Jeg tror på at de vigtigste år i et barns liv er de første 3-4, og det er netop her vi skal prioriterer at give dem nærvær, tryghed og vigtigst af alt -vores tid og kærlighed! Men nu er vi også så privilegerede at vi selv kan bestemme hvornår vi arbejder, det er jeg klar over er en luksus ikke alle har.

Min datter er godt 2,5 år gammel, og er blevet en rigtig lille (men meget bevidst) pige. Hun udvikler sig simpelthen så meget for tiden at det er svært at følge med, så det er super dejligt at have muligheden for at blive hjemme med hende i ferien. Når det er sagt så “WOW” -slap af en stædighed og grænseudfordrende lille madame ;-D Vi frygter teenageårene allerede! Anyway – Kim (som hun hedder) fik lov at sætte dagsordenen de første par dage og derved endte vi i Århus, hos hendes moster og onkel, med et besøg i dyrehaven.

Det er så hyggeligt at gå rundt i skoven og fodrer “bambier” som hun siger 🙂 Kan klart anbefales til alle aldre!

 

Vi lavede sunde havregrøds pandekager til middagsmad efter frøkenens befaling 🙂 (Opskrift kommer i et andet indlæg)

IMG_8483

Og sidst men ikke mindst var alle “3” unger med på løbetur. (Mor her skulle have noget frisk luft) 😉 Fandt dog ud af at min hund nok ikke er i helt så god form som han burde, og måtte ind i løbevognen til de 2 andre de sidste 2 kilometer! *Pinligt!

IMG_8506

Resten af vores ferie skal bruges på at besøge en del familiemedlemmer, vi skal have udhulet græskar og hvis vi når det tager vi et smut i tivoli friheden til halloween hygge! 🙂

Håber alle i andre har en fantastisk ferie <3