Close
Glæder mig til imorgen ?
facebook pinterest twitter

Glæder mig til imorgen ?

Avatar
mommybear 19 juni 2018, 18:04

Ikke fordi jeg skal noget specielt overdrevet spændende, men fordi jeg skal på arbejde, ALENE, uden syge børn! Min datter har nu haft 5 fridage/sygedage i træk!! ? Måske er det ikke meget, og min dårlige samvittighed spiller da også et puds bare jeg skriver det ned! Men når jeg har haft 5 hele dage med enten en “bestemt” 3 årig, der tilmed 4 af dagene har haft over 40 i feber, eller en pylleret 1,5 årig der ikke viger fra sin faste plads på hoften, så må jeg vel gerne glæde mig til at skulle ud på mit kontor, helt alene? ? Eller er det bare mig(?)

Da mindstemanden kom hjem (han er naturligvis også snottet og pyllret efter dagens strabadser) lavede de 2 ❤ Bavianer ❤ Ikke andet end at skændes, skrige og tage ting fra hinanden! Et stort kaos, og jeg indrømmer blankt at mine sensitive ører ikke klarer opgaven særlig godt med at udholde konstante skrig ?

Efter 5 dage har mit “hoved” fået nok, og jeg har brug for alenetid, om det så er det arbejde jeg er bagud med, bare jeg er alene. Er det okay? ?

Nu er der helt ro i lejren, bortset fra diverse hvidevarer der sumrer og klarer sin del af husholdningen, og så kommer den dårlige samvittighed snigende! -Er man en dårlig mor, når man har følelsen af ikke at kunne “rumme mere”(?)

5 dage er måske ikke lang tid, og jeg kunne selvfølgelig klare flere hvis det er tilfældet imorgen ?? -det er følelsen af at have fået nok, lysten til at kunne tænke klart uden at have Paw patrol sangen kørende på repeat i baggrunden når jeg samtidig har et vigtigt telefonmøde. Snotklude, temperatur tagning  og i det hele taget følelsen af hele sofaen er fyldt med bakterier, sved og bussemænd ?

-Jeg er måske mærkelig men jeg glæder mig til at sidde i stilheden og nyde min kaffe, alene i mit nye kontorlokale – som nu også trænger til en kærlig hånd, efter invasionen af syge børn de sidste 5 dage.  ??

Hverdagen hos os er som sagt nogle gange relativt kaotiske, men er stadig dybt taknemmelig over at vi har den luksus at kunne tage syge og raske børn med på job ? -Glimmer på, og op på kaminhylden, ikk? ?

ha’ en dejlig, og forhåbentlig fredelig aften ❤