Hvorfor sover mit barn ikke?!

Min søn går om få dage ind i sin 10. levemåned, og han har sovet igennem (en hel nat uden opvågninger) 2 gange!! Det vil også sige at jeg ikke har fået min nattesøvn mere end de 2 gange, og jeg må indrømme at jeg er ved at være en smule udkørt, for at sige det pænt. 🙂

Storesøster sov igennem fra hun var 4 uger gammel, og selvom at det måske er utrolig flot og et sjældent eksemplar af en baby, så havde jeg nok forventet at lillebror ville gøre det samme. Jeg ved godt at man siger at 2 børn ikke er ens, og det fik vi da også skåret ud i pap! – Lillebror har heller ikke haft det nemt, og har haft en hård start på livet, med sygdom, silent reflux, væske i ørene, låste led og knogler og måske ikke helt den samme opmærksomhed, som storesøster havde fordelen af da hun kom til verden.

Jeg er derfor decideret desperat efter min søgen på “miraklet” der skal få mit barn (og jeg selv) til at sove i mere end 2-3 timer af gangen. Eneste måde lige for tiden er at sidde med ham i en stol/sofa så han ligger oppe hos mig. Det er dog ikke en holdbar løsning eftersom dagplejestart er lige om hjørnet.

Alle ting og teorier er afprøvet og modbevist. -Han har fået dræn, kontrolleret der ikke er væske eller tryk på øret, sengen er hævet i hovedgæret, sengen vender mod nord, natlampe -/ingen natlampe, en trøje der dufter af mig, bedside vs. egen seng på eget værelse, white noise, barnevognen på værelset, aftengrød, vælling, You name it -ALT- er prøvet! Troede jeg, indtil jeg faldt over en annonce med *Tyngdeposen*(?) En sovepose med tyngde på barnets bryst/mave som på en måde skulle simulere at barnet ligger op af nogen. Jeg er efterhånden ligeglad med pris eller hvad der ellers skulle være imod et forsøg værd, men må indrømme at posen er noget dyere end jeg har lyst til at give 😉 -Men igen, kan man sætte pris på sin nattesøvn. Anyway “prøv gratis i 30 dage” stod der, den blev bestilt promte!!

IMG_8387 (1)

At det så selvfølgelig rammer sammen med snottet og feberramt baby, er typisk, men det tager vi med. Jeg melder tilbage om en uge- 14 dage (som det kunne tage for barnet at vænne sig til posen) om det har virket.

Er der nogen af jer der har prøvet den?

 

xx 😀