Hvad ville jeg lave, hvis ikke jeg havde valgt sådan som jeg nu engang har (?)

 

Min mand spurgte mig forleden: Tænk hvis ikke vi havde kysset til festen for 17 år siden. Så havde vi ikke fået øjnene op for hinanden, dog 2 år før vi blev seriøse kærester, men alligevel 🙂 Det er selv de mindste valg her i livet, der former vejen for vores liv.

Min plan var stensikker, jeg skulle i hvert fald ikke have børn før jeg blev 35, og jeg skulle kun have 1! Da min mand og jeg rundede vores 10. År sammen, begyndte folk at spørge hvorfor vi ikke snart skulle have børn. Svigermor kom med pæne –og direkte hentydninger til børnebørn, men vi var sikre i vores valg. Jeg startede firma, min mand meldte sig ind i forsvaret og havde en udsendelse i sigte, vi blev forlovet, gift, ja tiden var ikke til det, og vi var overbeviste om at vi skulle se verden inden. Vi valgte bevist, at vi ville ”leve livet” inden børnene skulle komme.

Manden startede sit eget firma, og enhver selvstændig ved hvor mange timer man arbejder som selvstændig.

Det var først da jeg pludselig en dag, stod med en positiv test, at vi valgte ”ja lad os prøve det her forældreliv”.  –En lille papirstrimmel forandrede hele vores tankegang.  – Det kom desværre ikke videre end den ene test, men nu var valget taget, og vi gik all in, for at prøve at blive gravide igen – Og det blev vi måneden efter.

Ville vi have gjort det om? Nej! Bestemt ikke, Kunne det have været planlagt bedre, Ja sikkert. Men det er en af de eneste ting i verden vi ikke har kontrol over, og det er netop sådan det skal være.

Venter man på det rigtige tidspunkt at få børn på, kommer tiden sikkert aldrig.

Hvis ikke jeg havde den mand jeg har, mit firma, og resten af vores fælles liv, ville jeg sikkert være psykolog, jeg ville måske endda være på jordomrejse. Det var i hvert fald mine drømme tidligere. Heldigvis når jeg ser på mit liv og mine valg, så har jeg ikke fortrudt! <3

Ret chokerende (for nogle) er mit ret nye valg om at fortsætte de næste 1-3 år med at drive min virksomhed i nærheden af deltid. –Jeg er kommet frem til at jeg umuligt, uden stress og hjerneblødninger, kan arbejde fuldtid, passe hus, hund, 2 børn osv. (bliver helt træt, bare af at skrive det). Så fremover skal jeg ned i gear, på med mor-hatten og så ellers bare have lært at nyde tiden med små børn – og jeg glæder mig! 🙂

mommybearpic