Lalandia – Paradis eller mareridt

Vi nuppede en smuttur til børnenes-paradis nr. 1, Lalandia i weekenden. Vel ankommet hjemme i trygge rammer, ser jeg tilbage på 3 dage hvor jeg er ualmindelig glad for de mange kaffe barer stedet rummer! Især fordi de har integreret plantemælk, så jeg kunne få min “latte”.

Tidlig afsted fredag middag og sent hjemme søndag, med oplevelser, traume (Mig), hygge, leg og masser af is.

Lalandia (Billund) rummer alt hvad hjertet begærer af aktiviteter til børn i alle aldre. Okay, måske ikke lige for vores mindste pige på 3 mdr. Men fra 1 år og opefter. Når det så er sagt, så bed jeg også mærke i at andre forældre, til de lidt større børn – kunne få sig en fredelig øl og en hyggestund sammen – så den mulighed er der også (for jer der har børn der kan “klare” sig selv) 😅 Jeg havde naturligvis kalkuleret hjemmefra, og bestilt en hytte med spa, så jeg kunne få min mor-tid når ungerne sov om aftenen 👌🏻😉

Jeg har lavet en lille “overlevelses” liste, til mine fremtidige ture derned, samt til jer, hvis i skulle få samme ide som os. Bemærk at det er til jer der har mindre børn, og derved ikke kan lade jeres børn løbe frit rundt, og selv få noget ferie-kramme-kærligheds tid 😉

– Høreværn! Der er mange børn, mange forældre der råber, fjernsyn, bowling og spillemaskiner. For slet ikke at snakke om deres shows, med højt musik og sanglege. Hyggeligt JA, men ikke konstant, man ender jo med at blive skør og døv på samme tid.

– Hytte med spa og sauna! Lalandia har en wellness afdeling som jeg pænt kan kigge laaangt efter de næste mange år, desværre. Men hvem har også brug for det, når man kan lave sin egen wellness spa hjemme i hytten, relativt nemt og billigt. Duftlys, badesalt og en ansigtsmaske – du bliver næsten som et nyt menneske!

– Madvarer, engangsgrill og fryseposer. Fordi det bare er nemmere og stress frit at spise aftensmad hjemme i hytten, med 3 overtrætte børn, som umuligt ville kunne sidde stille en middag igennem. Hvem gider også have lækkert Italiensk mad efter en trættende dag i vandland! 😉 Bonus: du sparer let en tussebasse, og ungerne kan få lov at se ipad i fred og ro hvis det er det eneste de kan overskue.

– JAHatten! Og en god portion tålmodighed. Legetøj i børnehøjde, spil, farver, lys og glimmer i lange baner, Du kan sågar lave din egen bamse fandt jeg ud af. Sig ja til dine børn oftere end nej, og husk på at det er for deres skyld i er landet i netop, Lalandia.

– Badevinger, badering og redningsvest, med mindre du vil have et traume med i rygsækken! *Læs det tager kun et splitsekund for et barn at hoppe i det dybe vand.

– Champagne og jordbær! -Gør noget lækkert for dig selv. Bobler og jordbær i et spabad, med sovende børn -Hvad kunne være mere afstressende! 🥂🍓

Har du lyst til at følge mere med i, hvordan vi får hverdagen med 3!! Små børn til at fungere, så smut ind på Instagram —-> birgittefunder 😉

Rigtig god påske til jer alle 🤗