Børnevenlige bananpandekager

Vi har altid haft lidt bøvl med at få Anna til at spise brød til frokost. Og så er det bare heller ikke alt for spændende med en gang bondebrød med leverpostej.

Så efter lidt finpudsning og maaaange forsøg, har jeg en opskrift på de skønneste og nemmeste bananpandekager. Perfekt til madpakken, frokosten og som en snack på tur.

 

Ca. 25 stk:

  • 2 modne bananer
  • 1 dl mel (jeg bruger fuldkorns-durum mel)
  • 1 dl havregryn
  • 1 tsk bagepulver
  • 3 æg
  • 1 knivspids salt

Brug en stavblender til at mose bananerne til en ‘flydende’ konsistens.

Tilsæt de andre ingredienser og blend til en jævn masse.

Opvarm en pande (jeg bruger en slip-let). Man kan evt bruge en smule fedtstof på panden.

Bag pandekager i små fine størrelser ved medium varme, til gyldne på begge sider. Jeg bruger cirka en kvart deciliter dej, pr pandekage.

image

Serveres med valgfri tilbehør eller helt uden. Favoritten herhjemme er frugtsmoothie ovenpå – det lyder lidt sært, men det smager dæleme godt. Ifølge Annas reaktioner at dømme 😉

image

God fornøjelse og velbekomme 🙂