Blog nr 6 : Bare jeg havde vist det her om fødsel.

Juni månedens tema på bloggens forum er bare jeg have vist.

Jeg starter ud med fødslen af min første datter Ida.

Det kan siges ret let, bare jeg havde vist hvor nemt jeg ville have ved at give mig hen til fødsel og ja ( fuck janteloven) hvor god jeg var til at føde, For jeg lover dig kære med læser , jeg kan satme føde !!

Jeg havde bygget en forventning op til egen fødsel og have forberedt mig på alverdens grue, skrig , skrål ,bandeord og sprækken fra den ene ende og helt op i nakken. Jeg forvente minimum 42 timers veer og smerter og rent død og ødelæggelsen. Jeg havde forberedt Claus på alverdens eder og forbandelser , for jeg er bestemt ikke uden temperament.

 

Men halløj ; bibbidi bobbidi boo , mor var 9 cm åben , der var gode tålelige veer og smerterne var faktisk tålelige og fødslen tog 7 timer fra vand til barn. Med lidt hjælp fra hvad jeg stadig betragter som, Danmarks dygtigste fødsels læge som Viborg sygehus er indehaver af, og et par hiv med en Cup . og vupti der lå Ida. Det efterfølgende ville jeg godt have været foruden , jeg troede nemlig Ida var død, hun kom i kuvøse og blev kørt ned på neo. Alt derefter er temmelig sløret i min hukommelse. Men efter et stykke tid med hårdt arbejde i sindet er jeg nu næsten kommet over det 5 år efter. Ville faktisk godt have vidst at den del også endte godt .

Men sikke en fryd det ville have været at vide at jeg faktisk er pænt sej til det føde halløj – eller ja det er alle mødre sku.

men hallo jeg er godt til det skid og det ville jeg godt have vidst, for selv om det ikke fyldte meget så spekulerede jeg jo alligevel, og var da også nervøs da vandet gik  01.45 om natten. Men havde jeg bare vist det.. Ej hvor kunnen man bare have fået lov at nyde at være i det før fødsel og ikke tænke tid og  hvornår bliver det mon?

Jeg fødte Ida uden synderlig tåre eller råben. Jeg var stille og fulgte mine veer, Det var fantastisk.. ( ud over slutningen)

Havde jeg vist hvor vild kvinde kroppen er, hvor fedt det var at arbejde med min egen krop . Hvor meget jeg gik ind i mig selv.. Wooow.

De ting viste jeg jo med den yngste Olivia. Hendes fødsel var noget længerer men ejjj jeg nød det og hvor var det fedt at hvide at jeg var god til det.

havde jeg bare vist at fødsel var my game…, så skulle manden sku ha besvangret mig noget før så jeg kunne poppe en 6-7 stykker ud. Men der følger jo noget med efter fødsel … stay tuned 😉

 

Slutter af med et citat af en klog kvinde.

” Smerten ved fødslen er ingenting- i forhold til de smerter/ bekymringer man oplever efter fødsel ved at have børn ”

 

Den kloge kone er min mor og hun have ret selv om det self ikke er det der fylder mest.

Så har hun ret …Men mere om det i en anden blog.. for det er slet ikke så trist som citatet antyder.