Blog nr5 : satan og helvde

Blog nr 5:Satan og helvede – om at være et godt forbillede.

Jeg kan lige så godt sige det som det er!! Mine børn er socialt belastede både på ondt og godt ! Man siger at børn formers af nærmiljø og min kære mand som er pædagog(tålmodig type ) og efter sigende skulle have styr på de dele. Taler meget om arv og milijø og gode forbilleder ! Ja jeg er ganske enige med hans faglige udsagn og andre tålmodige og uundværlige typer ( pædagoger og andre børne sagkyndige )

Og jeg burde i min faggruppe være et af de bedre forbilleder da jeg er uddannet sygeplejerske ( bukker og nejer ) og historisk og samfundsmæssigt set burde være både from, venlig , tålmodig, dydig og ja alle mulig superlativer som mit fag slæber med sig!

Jeg er opdraget af ganske fornuftige mennesker med både værdier og fornuft ! Og et faktisk helt pænt sprogbrug

Jeg har en mormor som taler så pænt og er utrolig orndlig !

Jeg omgås folk som taler pænt og har pænt sprogbrug ( for det meste)

Jeg arbejder med folk som har pænt sprogbrug og opføre sig hvad man ville kalde dannet og prof.

Tak skæbne det gør jeg også for det meste selv – meeeeennnnn så alligevel ikke!

For at vende tilbage til sagens kerne.

Mine stakkels intet anede sukker knalder af piger og nok også drengene har desværre måtte ligge øre til et stigende antal af bandeord og sproglige opkastninger i deres tid

For med mit sprogbrug – åh suk!

Jeg kan vitterligt ikke slå mig bare en lille smule uden en klassiker

Som : satan og helvede ryger over mine læber ! Medmindre jeg har rigtig ondt og det bliver til en uforståelig sprutter og arrige lyde!

For satan da og lårt – ja lårt som i lårt kommer når jeg fejler !

I helvede -når jeg taber ting

Wtf – kommer til udtryk når tv viser sære ting

Fuuuccckk mand når jeg glemmer noget!

I grundet – især nu hvor jeg læser det ikke særligt pænt overhovedet og jeg ved det godt!

Mirakuløst banden pigerne ikke Den mindste har dog fyret et : Fuck af! Hvor moderen ikke viste om jeg skulle være stolt eller græde . Men samlever pædagogen og barnets far “henviste til at jeg ignorere dette uhensigtsmæssige sprog brug fra vores 2 årige”

Jeg ved godt jeg har et forfærdeligt sprog og jeg prøver virkeligt at styre det! Men er der mon chance for at uhensigtsmæssig sprog brug og opførsel ( åh Gud jeg håber ikke de snupper de samme ungdoms / sen ungdoms og i nærmeste 2 ungdoms eskapader til sig) Kan springer en generation over? Og vil jeg Entlig have børnebørn der bander som en stiv havne arbejder ?og kan den så alligevel falde tilbage på mig (fnis)

Jeg tænker bare tit på , hvor langt tid kan man redde den i land med en bande kasse? Og at mor siger ejjjjj undskyld det må man ikke sige !?

Er det ok så længe pigerne retter mig og siger hov det må man ikke?

Gælder det som forbillede når jeg i smerte eller arrigskab brøler på klingende jysk : SATAN OG HELVEDE! Og efterfølgende sige lige så from hov det må man ikke sige! ?

Er mine børn dømt til at være socialt belaste af deres mor?🤣

Ejjjj det er mig en gåde hvordan mine piger Enlig taler så pænt!

Deres fars gener må i den grad træde i karakter – de har måske opdaget allerede ved undfangelsen af mine gener var nogle være gadetøser med beskidt kæft!

Måske man skulle tage et år som tavs munk så man lære at sætte pris på sine ord og ikke bruger dem på røv og nøgler !

Jeg for tit af hvide jeg ikke taler som sygeplejerske

Men ingen siger til mig jeg ikke taler som en mor, ikke at de to ting har noget med hinanden at gøre! Men burde man ( her bruge jeg ord som man men mener faktisk jeg ) burde man tage en rolle helt bevist som ansvars have forældre – gribe i nogens (egen / min) barm og få rettet sproget ind på en forældre frekvens ligsom man nok bevist / ubevist gør det med sit arbejde?eller ligger man så bånd på sig sig og sin naturlige væremåde?!

Jeg synes dælama det er svært fordi jeg nærmest altid har haft en noget øhhhh lad og sige grov kornet sprogbrug ikke altid upassende men grovkornet ! Jeg er flabet jeg banden og når hvidvin og kaffe punchen flyder ja så er tonen dæleme lummer

Kan lige for en god orden skyld indskyde at den fulde / lumre del har ingen af husets 4 børn mødt

Da vi faktisk sjældent -nærmest aldrig nyder alkohol når de er hjemme / med /i rummet — vi drikker aldrig !!!! ( suk) Jov 1 gang om året til firma julefrokost også er mor på skøjter og har et sprudlende sprogbrug og dertilhørende pludder pladder ! Dagens efter informeres ungerne om at mor er lidt syg og derfor sover hun et andet sted og ser og lugter mærkeligt – inde i mit hovede dagen der på er så en perlerækker af knap så elegante sætninger og ord af mindre positiv og velopdragen kvalitet som ligesom beskriver min tilstand og det er ikke – pyha jeg er da vist lidt omtåget og skidtmads …. nope….

Ihhh det er sandelig ikke spor nemt det her forbilledes noget!

Jeg ved faktisk ikke helt hvor jeg vil ende med det her blog indlæg anden en så ved man det om mig agtigt ! Og er forsøg på at starte skriveriet op igen!!!

Men velkommen tilbage og hvis i ikke kan – så lyv for mig og sig at i også råber satan og helvde når lilleråen rammer stole benet eller ungen har lagt en fælde af skarpe legoklodser på gulvet i en blanding af små stikkende lorte heste lavet af ondskabens plastik!

Hav det pænt der ude !!