Close
1 kæmpe stort år – fødselsdagsfest
facebook pinterest twitter

1 kæmpe stort år – fødselsdagsfest

Avatar
morpaafoersteklasse 2 juli 2018, 18:32

Lige pludselig og lige med et blev betteB 1 kæmpe stort år! Det blev hun i går, d. 1 Juli. Det blev fejret af både familie og venner. Det var en kæmpe dag, for en lille pige og det kunne ikke have været en mere perfekt fødselsdagsfest.

Fødselsdagsfest

Lørdag var prep-dag for os alle i det lille hjem i Borup, for i går, holdte vi nemlig fødselsdagsfest for Brynja. Der blev bagt pizzasnegle og boller i lange baner og der blev handlet ind og gjort klar! Jeg må indrømme, at det er noget af en bedrift at skulle arrangerer og afholde en fødselsdag. Hvis jeg skal være bund ærlig, så har jeg faktisk aldrig gjort det før. Jeg er nemlig en af de der snot forkælede møgunger, der altid har ringet til min mor (der i øvrigt har fødselsdag ugen efter mig) og spurgt pænt, om vi ikke bare skal holde den sammen, og puf, så var alle forberedelserne klaret! Så måske var det okay, at det ligesom var mit eget projekt, når nu det er mig der er moren.

En af Brynjas første gaver – en børnehavetaske. Måske var det egentlig mest for mors skyld

 

Brynja fik også dette boldbassin (Misioo). Hun er svært begejstret for det. Det er fedt at se hende sidde og lege med alle boldene.

Vi startede indenfor, så alle havde en chance for at få set den nye lejlighed. B var noget overvældet af alle de mennesker, og det der med gaver, har hun altså ikke helt fanget endnu, men de er så småt ved at blive taget i brug.

Selve hendes fødselsdagsfest blev hold udenfor i det gode (og noget blæsende) vejr. Vi har nemlig en hel græsplæne vi kan tage i brug. Der blev slået et par pavilloner op, bordebænke blev hevet ind under og et par tæpper blev lagt ud til ungerne og det lignede da at alle havde det rigtig fint og hyggede sig enormt meget.

Børnene legede rundt med hinanden på græsplænen, de gamle hyggede sig med mad og kage, og jeg spænede selvfølgelig rundt – så jeg hverken fik taget billeder eller spist særlig meget. Til gengæld fik jeg vist nok snakket med alle bedsteforældre, søskende og venner der var med til at fejre B.

Ny bog der siger lyde? Et hit hos Brynja – tak for hovedpinen venner!

Boldbassinet blev hevet med ud så ungerne kunne slå sig løs og Brynja var vist ikke den eneste der nød den.

Vores ånd

Brynja havde simpelthen så travlt med at rende rundt og udforske hele græsplænen og underholde, at hun, ligesom sin mor, heller ikke fik spist særlig meget, så det var vist godt at der kom ro på til sidst, så hun kunne indkasserer en leverpostegs-mad og udforske alle sine nye gaver.

Jeg synes virkelig at det var en vellykket fødselsdagsfest. Det var ret meget i vores ånd, for vi er ikke så fine på den og har ikke behov for det store show. Men selvom vi bare ville tage det stille og roligt, var vi altså noget bombet alle tre, da dagen rendte på hæld, og skyggerne blev lange.

Så til familie og venner der var med til at fejre vores guld: tusind tak for en dejlig dag og nogle rigtig dejlige gaver.

 

1 år – hvor blev tiden af?

Jeg synes J og jeg har været ret heldige med Brynja. Hun er altså en fantastisk én. Hun er så mild og glad hele tiden, at man ikke kan lade være med at smile når man ser hende. Hun charmer alle med sit smil og sine små vink. Det er helt vildt at hun allerede er blevet 1 år. Det er gået så hurtigt. Jeg må indrømme, at det faktisk er med blandede følelser, for selvom hun tydeligvis er en stor pige nu, der har en eventyrlyst ud over det sædvanlige, så rammer det altså mit mor-hjerte at hun vokser så hurtigt, for hvor blev min baby af? Den lille knirke jeg voksede inden i mig, og som lå så trygt lige her hos mig og sov alle sine lure? På en måde ville jeg ønske at hun var så lille, bare én dag igen, og samtidig er jeg så stolt og glad over hvordan vores lille Nulle udvikler sig! Nå, det må jeg simpelthen bare slå hen – jeg kan jo ikke spole tiden tilbage.

Den gang hun var helt bitte lille og lå hos mig og sov! Jeg kan slet ikke stå for hendes mund og hendes næse.

Lille udpluk fra kamerarullen

Brynja fik så mange fede gaver, og jeg har altså ikke taget billeder af det hele, men i får et lille udpluk.

Vores udgave af frugt-konen. Det var for varmt til at lave lagkager, så det her blev serveret og taget ret godt imod. Tak insta!

 

bObles elefanten bliver også brugt flittigt allerede – både til at kravle på og til at gynge på.

 

Brynja fik også Lego Dublo i lange baner! Og en masse bøger og andre fede ting.

Tak fordi I læste med

Kh Malene

[instagram-feed]

[custom-facebook-feed]