Close
10 Gode fra Genbrugen
facebook pinterest twitter

10 Gode fra Genbrugen

Avatar
morpaafoersteklasse 2 oktober 2017, 08:51

10 gode fra genbrugen!

Herhjemme er vi fan af at købe brugte sager fra blandt andet Reshopper og Den blå avis, og man kan altså finde mange ting og slå en god handel af. Her er en liste over 10 ting vi har købt. Nogle ting har vi sendt videre igen og andre ting beholder vi til næste barn!

  1. Gammeldags babystol

Købt på Reshopper. Det er den slags, hvor man kan knække den midt over, så det bliver til et bord og en stol tilhørende. Både jeg og J havde sådan én da vi var små, og vi var begge super glade over at få fat i en – 150 kroner for vidunderet, det er jo ren luksus (og så må jeg få Bonus-farmor til at sy en hynde til!)

 

  1. Basson Babylift

Til vores altanbarnevogn hørte der ingen lift til, så vi gik ud og investerede i én. Vi måtte slippe 200 kroner for lift og en ekstra madras. Godt køb. Desværre viser det sig så at Brynja ikke har tænkt sig at gide sove udenfor – så den har vi sendt videre igen.

 

  1. Mumin aktivitetsstativ

Jeg forelskede mig i aktivitetstæppet første gang jeg så det. Jeg synes simpelthen det er så charmerende og sjovt. Men firmaerne ved altså hvad de skal have for dem, så jeg hoppede ind på Reshopper, og fandt et til 400 kroner. Det kunne sagtens have været billigere, men ved dette var alle figurerne med.

 

  1. Altanbarnevogn

Man skal være hurtig på tasterne hvis man vil have fat i en barnevogn til så få penge, men det kan lade sig gøre. I dette tilfælde var det gennem Den Blå Avis – vi gav 500 kroner for den – det er altså virkelig et kup.

 

  1. Leandervugge

Købt igennem Den Blå Avis. Vi var heldige at finde så god en pris, meget tæt på Gentofte så derfor slog vi også bare til med det samme. Som regel, ligger disse skønheder et sted mellem 1500-1800 kroner, brugt. Men stadig en del mindre end helt fra ny. Den har været uundværlig og vi er så glade for den.

 

  1. En masse tøj – der kun er brugt et par gange

Det siger lidt sig selv! Vi køber både gennem Reshopper, men vi arver også en del fra min kusine!

 

  1. Babydyne

Babydynen er ikke helt fra en Genbrugsbutik da den kommer fra min veninde. Hun stod og skulle af med den alligevel, så det passede perfekt. Brynja elsker sin dyne og er hendes bedste ven. Når hun er træt men ikke helt er overbevist om, at hun skal sove, virker dynen altid som en sovepille (kombineret med næse-nusseri)

 

  1. Madras til Easylift

Hvis man skal ud og køre langt kan man i BabySam leje en Easylift. Til den skal man selv købe madras og lagen. Det koster altså lige det ekstra, så derfor hoppede jeg på Reshopper og ledte efter nogle der solgte den billigt! Dét er der rigtig mange der gør, og oftest kun til 100 kroner. Det købte vi den i hvert fald for.

 

  1. Marmar termo dragt

Den her var et ægte røverkøb fra en ægte genbrugsbutik! Dragten er fuldstændig ubrugt, og koster normalt 400 kroner. Jeg klappede i mine små hænder hele vejen hjem, efter jeg kun gav 190 kroner for den.

 

  1. Sterilisator til mikrobølgeovnen

Når man har et flaskebarn, er det altså uundværligt at kunne steriliserer flaskerne, på en nem og ligetil måde. Det gør denne altså til en mulighed. Desværre stod det sådan til, at sterilisatoren er for stor til vores mikrobølgeovn, så vi kunne desværre ikke tage den i brug. Den blev sendt videre i rotation og blev afhentet samme aften. (Vores alternativ er en fra Philips der køre på strøm).

Som skrevet før har jeg tænkt mig at beholde nogle af tingene til næste barn, og nogle af tingene overvejer jeg at sælge videre og andre har jeg allerede sendt videre. På den måde kan gode brugte ting komme i ”rotation” til billige penge – for alt behøver ikke være nyt. Især ikke når tingene kun er blevet brugt et par måneder eller få gange.

Jeg anbefaler altid mine veninder til at kigge på Reshopper og andre genbrugssider/butikker før de investerer tusindvis af kroner i noget, der måske ”kun” skal bruges i 6-8 måneder.

Og tingene kan som regel vaskes!

 

IMG_7724

dragt, altanbarnevogn og Leandervugge fra Genbrugen

Tak fordi i læste med.

 

Kh Malene

 

[instagram-feed]

[custom-facebook-feed]