Close
Lad mig lige præsentere
facebook pinterest twitter

Lad mig lige præsentere

Avatar
morpaafoersteklasse 15 september 2017, 11:47

IMG_4089

Hej, mit navn er Malene.

Jeg er 26 år, uddannet pædagog og kæreste med J. Vi bor i Gentofte og sammen har vi vores datter Brynja fra den 1. juli 2017 og katten Maximus.

J arbejder som sikkerhedsvagt og passer på de gode borgere på Østerbro. Han arbejder for det meste om natten og er hardcore til sit arbejde. En vaskeægte dedikeret medarbejder, der altid gør hans arbejde til UG! I hans hjemmeliv gør han alt for, at Brynja og jeg aldrig mangler noget. Han hjælper til hvor han kan, og han elsker sine to piger højere end både hans computer og hans hardball geværer. Med J har ikke altid været sådan. Da jeg mødte ham havde han ingen drøm om at få fast kæreste, etableret bolig og børn. Det er en drøm vi har skabt sammen og dét gør os stærke. Han beviser dag efter dag, at han er verdens bedste far, og verdens bedste kæreste.

Til daglig, og når jeg ikke barsler den med Brynja, passer jeg på Gentoftes Guld. Jeg arbejder nemlig i en daginstitution i kommunen. Det kræver sin mand/kvinde at være vuggestuepædagog – folketingets krav om, at vi skal løbe hurtigere hvert år, slider på vores kroppe, vores sind og vores faglighed. Vi mærker konsekvenserne af nedskæringer hver eneste dag, men vi pædagoger er superhelte, og vi kæmper videre, både for vores egen skyld, men mest for børnenes skyld!

J og jeg mødte hinanden på Øresundskollegiet på Amager. Han gik som sikkerhedsvagt, og jeg var bartender og beboerrådsmedlem. I starten kunne vi ikke udstå hinanden. Hver gang vi stødte ind i hinanden tænkte vi begge to at det bare skulle være løgn, men alligevel var der et eller andet der hen ad vejen klikkede.

Vi blev venner, begyndte at spille computerspil sammen og lærte hinanden rigtig godt at kende. Da det blev min tur til at forlade kollegielivet, og skulle ud efter en ny bolig, havde han tilfældigvis et ledigt værelse i hans lejlighed, som jeg kunne leje. Jeg flyttede ind, han sov første nat i min seng, og han fik aldrig lov at sove andre steder siden. Efter 6 måneder blev vi kærester, og efter tre år fik vi Brynja.

J har siden da, været min støtte og mit anker. I sommeren 2016, mærkede jeg dog desværre konsekvenserne af de pressede arbejdsforhold på socialområdet. 25 år, dybt engageret i mit arbejde, fuld knald på fritiden og bum! Så sank skibet. Advarselslamperne havde egentlig blinket i et halvt års tid, men jeg ignorerede dem blot, fordi jeg bestemt mente, at jeg godt selv kunne klare det.

Det kunne jeg altså ikke. Jeg gik ned med stress. Lægen ordinerede hviletid, mindst 4-6 uger derhjemme og så ellers en stille og rolig optrapning af arbejde igen efterfølgende. Det tog mig mange måneder at komme op på fuldtid og tilbage i gamet.

Der skete mange ting på meget kort tid, og vi har skulle lærer at navigerer i vores hverdag. Der er fart over feltet, og der er mange ting man synes man skal leve op til.

Livet her i Gentofte går altså bestemt ikke stille for sig. Hverken i vores arbejdsliv eller i privaten. Vi har lært at alt ikke er rosenrødt, at man må kæmpe for det man har kært og at vi ikke behøver deltage i konkurrencen rundt om Gentofte sø.

Hvem går hurtigst? Hvem har den dyreste barnevogn? Hvem har den sundeste drik i kopholderen? Hvem har det smarteste tøj? Og ikke mindst, hvem har det største overskud.

Det er livet i overhalingsbanen med barnevogn og stiletter.

Velkommen til bloggen om livet som ’Mor, på førsteklasse’.

 

[instagram-feed]

[custom-facebook-feed]