Close
Længe ventet opdatering
facebook pinterest twitter

Længe ventet opdatering

Avatar
morpaafoersteklasse 26 april 2018, 20:18

Så gik tiden endnu engang… og der er selvfølgelig sket 100 ting på meget lidt tid., så her kommer en længe ventet opdatering.

2018 har allerede været et ret begivenhedsrigt år. Og det er slet ikke slut endnu. Vi er kun så småt ved at være i gang. Det bliver en fest, uden lige.

Vi skal giftes

Jeg tror vist efterhånden at alle ved det, for det er lang tid siden J gik på knæ. Det var på Bispebjerg kirkegård, omringet af levende lys og blomster. Selvom det lyder vildt underligt, så var det faktisk ultra romantisk. Vi skal giftes til September, og alle planerne er ved at være på plads. Det er kun små detaljer der mangler, og vi glæder os helt vildt meget. Det tror jeg, at jeg lavet et blogindlæg om senere. Men prøv lige at se en smuk ring!

 

Vi er faktisk også flytttet

Ja, mere simpelt kan det vel ikke siges? Vi flyttede nemlig i her i starten af Juni. Vi er landet i Borup, en mindre by mellem Roskilde og Ringsted. Der bor omkring 5.000 mennesker og byen er omringet af søer, marker og skov. Der er højt til loftet og frisk luft. Vi har købt en andelslejlighed på 101 kvm. Dertil en lækker altan hvor der både er plads til altanbarnevognen og et bord med et par stole. Fantastisk. Det har været en lang proces at købe vores drømmelejlighed, og som helt nye på boligmarkedet har vi skulle gennemskue fiduser, ejendomsmæglere, tilstandsrapporter osv. Der kommer helt sikkert et uddybende blogindlæg om det også.

 

 

Perlen

Brynja startede i vuggestue i Borup, kun et par dage efter vi flyttede hertil. Oprindeligt valgte vi egentlig dagpleje, men der er bare et eller andet trygt ved, at hun er et velkendt sted, hvis nu hendes voksen bliver syg eller lignende. Og så fandt vi Perlen, som virkelig er en perle midt i Borup. Det er en lille integreret institution, hvor der er rolige omgivelser og dejligt ude areal.

Vi gik i gang med at forberede os til opstart måneden før. Vi fik købt regntøj, jakke og diverse andre ting, så hun var 100% klar til start. Men jo mere “klar” vi blev, jo mindre klar bliver jeg. Det blev næsten helt vemodigt at skulle aflevere hende til nogle andre voksne, men indkøringen gik jo ud over al forventning. Hun var slet ikke til at hive med hjem igen, da vi kom derned den første dag. Det går stadig rigtig godt dernede, og Brynja har nu “fulde” dage (men altså luksusdage, for jeg er stadig på barsel lidt endnu). I dag er det ikke så svært at aflevere hende.. Hun er glad for at være der, og bliver aktiveret 100 gange mere end herhjemme.

 

Brynja, 1 år.

Lige efter flytning, institutionsopstart og midt i bryllupsplanlægning fylder Brynja 1 år. Det gør hun den 1. Juli 2018. Det skal selvfølgelig også fejres med manér. Heldigvis er det midt om sommeren, så hvis vejret holder, så bliver det vist bare noget med nogle boller, noget kage, frugt, kongespil og sandkasseleg ude på den store græsplæne. Simpelt, hyggeligt og lige i vores ånd.

 

Der sker simpelthen så mange ting på én gang. Vi er lige kommet af med de sidste flyttekasser og er kommet rigtigt på plads og jeg har været så spændt på vores store ryk. Men nu må jeg huske på at nyde den sidste barsels-tid inden arbejdet igen kalder, og hverdagens trummerum starter.

Jeg håber virkelig jeg får opdateret og holdt liv i bloggen fremover. Tak fordi i læste med.

Kh Malene

[instagram-feed]

[custom-facebook-feed]