Close
Mellemørebetændelse sucks
facebook pinterest twitter

Mellemørebetændelse sucks

Avatar
morpaafoersteklasse 29 juni 2018, 18:38

Det der mellemørebetændelse kan godt lige til at skride! Ja, undskyld mit sprog, men det er simpelthen noget fanden har skabt.

Natten til i dag, Fredag, var helt af helvedes til – både J og jeg fik sammenlagt et par timers søvn. For klokken cirka kvart i kvalme (læs: midnat) slog et lyn ned i hendes ene øre (den der mellemørebetændelse) og så skreg hun ellers bare fra klokken midnat til cirka omkring en femtiden i morges. J og jeg måtte skiftes til at sidde med hende oprejst, så hun kunne falde bare lidt til ro, og få lidt søvn.

Ørelæge

Så mens jeg sad der med en sovende Brynja oven på mig, satte jeg jagten ind på en ørelæge i nærheden der ikke har 10 ugers ventetid eller sommerferielukket. Heldigvis fandt vi én! Men… da jeg så ringede til ørelægen havde vedkommende ikke tid til at tage nogle ind: “Men jeg har en tid tirsdag kl. 11.15” Jo tak! Hæng lige på, jeg fortæller lige betændelsen at den godt lige kan tage en pause hen over weekenden!

Nåh, men fair nok – de kan jo ikke tage alle ind, ellers kommer de jo heller aldrig hjem, så jeg takkede pænt ja, og greb telefonen og ringede til vores lægehus.

Afsti afsted, med hastige skridt gik det. Vi kunne lige nå det inden den åbne konsultation lukkede. Og den flinke læge konstaterede, at det nok var overstået, at Brynja var glad og tilfreds, ingen feber, og at vi sagtens bare kunne sende hende i institution.

Søde vuggestuevoksne

Vi blev taget så fint imod i vuggestuen, selvom vi først kom ved en ti-tiden, og jeg fik vist fremstammet at de bare kunne ringe, hvis den var helt gal og vi fik pænt med på vejen at vi skulle gå hjem og sove – søde vuggestuevoksne. Og da vi hentede hende igen ved en tre-tiden (direktørtider, i know) var hun dog også noget sløj. Så afsted til vagtlægen, der kunne konstaterer at det bare er en virus og Panodil og hævet hoved er vejen frem!

Nu er Brynja proppet med kærlighed, kys, kram og Panodil og sover i sin seng. Vi håber pano’en giver hende lidt ro til at få sovet, for stakkels lille Nulle der var helt ødelagt og tæt på at falde i søvn over aftensmaden. Men selvom hun er syg og har ondt, så smiler og griner hun stadig, og dét er dejligt – for så ved vi, at vores friske og dejlige møgunge stadig er derinde, gemt lidt væk!

 

Nu har J og jeg smidt os i vores seng. Jeg sidder og planlægger det sidste til Brynjas fødselsdag på Søndag (1 år!! STOP TIDEN), så vi krydser lige alt hvad vi har, og håber på bedring inden søndag! Tak!

planlægning

Der går vist ikke længe før det er godnat herfra! Med kun et par timers søvn til os hver er vi godt kvæstede. Det sidste planlægning skal lige på plads først.

Åh, det var så dagens udbrud! Kryds lige for os, og så tager vi gerne imod good vibes og gode råd mod mellemørebetændelse, udover pano og højt hovedleje.

Tak fordi i læste med,

Kh Malene

 

[instagram-feed]

[custom-facebook-feed]