Close
12. December’s julekalender
facebook pinterest twitter

12. December’s julekalender

Avatar
mortil3prinsesser 12 december 2017, 11:20

Julekalenderen er skrevet af mine forældre, til børnene i vores familie. Det er en rigtig hyggelig tradition, som jeg rigtig gerne vil dele med jer.

Læs om mine forældres julekalender til børnene i vores familie, lige her

12. December

Der bor en buschauffør  i nærheden, ham kender vi. Det er Peter som til daglig kører skolebussen.
Peter har inviteret os til kaffe. “Lad os besøge ham” siger Nissemor. “Men vi har et problem, nisser drikker aldrig kaffe” siger Nissefar.

Vi står lige uden for Peters hoveddør og vil så gerne ringe på klokken, men der er langt op til den. Nissefar tager et kæmpe hop, og så lykkedes det.
Peter åbner døren, men han kan ikke lige se nogen udenfor. Nissefar og nissemor skynder sig ind i stuen hopper op på sofaen, så Peter finder dem ved kaffekopperne.
“Velkommen nissevenner. Jeg ser i har sat jer tilrette ved det dækkede bord, jeg henter kaffen og den varme cacao”.
Nu ringer det igen på døren , og der står bageren med en masse kager og boller til os.

Vi hygger os med alt det dejlige på bordet og Peter henter et spil fra den nederste skuffe i kommoden, vi skal spille ludo.

Vi skubber kopperne til side og ludo brættet blir lagt på bordet .
Så er det bare igang. Det gælder om at få alle brikkerne rundt på brættet og helt hjem til der hvor man startede. Vi skiftes til at slå en terning med raflebægeret, og så skal vi flytte en brik så mange gange der er øjne på terningen.
Det er rigtig sjovt, syntes Nissemor. Hun er lige landet på Nissefars brik, og så slår hun hans brik tilbage så han skal starte forfra. “Æv” siger Nissefar, han er lige ved at blive nissesur. Det er jo bare sjov, men hold op hvor tager det lang tid.

Endelig bliver vi færdige, og det var Peter der vandt spillet. “Tak for et godt spil siger Nissefar og Nissemor“ siger Peter, “nu må vi videre. Kan du ha det godt Peter og hils børnene” siger Nissefar, og ham og Nissemor smutter videre.

julekalender

[instagram-feed]