Close
14. December, julekalender
facebook pinterest twitter

14. December, julekalender

Avatar
mortil3prinsesser 14 december 2017, 08:04

Julekalenderen er skrevet af mine forældre, til børnene i vores familie. Det er en rigtig hyggelig tradition, som jeg rigtig gerne vil dele med jer.

Læs om mine forældres julekalender til børnene i vores familie, lige her

14. December

“Vil i gå tur med min hund?”  spørger pigen som stopper dem på fortovet. “min mor siger jeg skal lave lektier”.
Vi nisser er altid hjælpsomme, så vi siger ja. “Ok” siger pigen “jeg henter Buller med det samme”.

Da vi ser hunden blir vi så forskrækkede at vi springer op og lander ved Bullers halsbånd. Han er en meget stor hund. Nu sidder vi der og hvisker i ham i øret, “kan du selv gå tur?”, “ja det vil jeg helst” siger Buller, “i holder bare fast i halsbåndet, så bestemmer jeg hvor vi skal hen”.

Turen går til en legeplads for hunde. Buller løber hen til et rækværk, og springer højt og flot over. Det er som om vi flyver, og det er vi vilde med. Så råber vi, “ekstra tur, ekstra tur”. Buller springer 4 gange, så vil han ikke mere.
Men på legepladsen er der også et langt rør, som hundene kan kravle igennem. Det skal vi også prøve. Buller er for stor, han kan slet ikke være i det rør, så han ligger sig fladt ned. Vi rutsjer ned på græsset og så løber vi nisser igennem røret. Buller tar’ imod os, da vi kommer ud igen. “Hej Buller. Vi skal lige ha en tur mere, og så skal vi hjem” siger nisserne i kor.

Buller bøjer sig så vi kan kravle op på plads ved hans halsbånd, så går det hjemad. Da vi kommer til Bullers nabo står han på fortovet og venter med et dejlig ben til hunden. Vi siger tak og Buller tar’ benet i munden, og så er han næsten hjemme.

Pigen står klar til at modtage os. Hun har saftevand og kiks, og vi sætter os på græsset for at slappe af sammen med Buller og pigen.
“Er du færdig med dine lektier?”, “ja næsten. Jeg skal lige skrive en historie og den kommer til at handle om 2 nisser der går tur med en hund. Det blir nemt men måske vil min lærer sige det ikke passer. Jeg ved bedre”.
julekalender


[instagram-feed]