Close
16. December, julekalender
facebook pinterest twitter

16. December, julekalender

Avatar
mortil3prinsesser 16 december 2017, 15:59

Julekalenderen er skrevet af mine forældre, til børnene i vores familie. Det er en rigtig hyggelig tradition, som jeg rigtig gerne vil dele med jer.

Læs om mine forældres julekalender til børnene i vores familie, lige her

16. December

Der er musik i luften, og vi går efter lyden. Det kommer fra en baggård og ganske rigtig der står et klaver og spiller helt af sig selv, mon ikke det er trylleri? det tror vi helt bestemt det er.
Nu stopper klaveret og så kan vi høre det fineste fløjtespil. Det lyder som om det kommer fra træet der står i baggården.
Se der kommer fløjtenissen, han har gemt sig bag træet. Det er sikkert ham der har fået klaveret til at spille.

“Hej nisser kom med så vil jeg vise jer mit hemmelige sted ,indgangen er er en nisse dør i træet, indenfor er der en trappe der går rundt og rundt”. Vi kravler op af trappen og kommer til en udgang, fløjtenissen kravler ud på en gren og vi følger efter, turen ender højt oppe træet .

“Hør, jeg syntes jeg kan høre en mobil ringe” siger Nissefar. Vi kan se ned i gården. En dame leder i sin taske efter sin mobil, hun tror det er den der ringer. Men nej, fløjtenissen griner. Det er ham der laver musik som lyder som en mobil .

Fløjtenissen spiller meget mere for os, han elsker publikum  og nu kommer der en solsort og sætter sig på grenen og lytter med. Fløjtenissen holder en pause, og så er det solsorten der kommer med de fineste fuglefløjt. Træet er fyldt med musik.

Det er rigtig hyggelig men nu skal vi hen til det mystiske klaver i gården, fløjtenissen går med.
Det viser sig at være et mekanisk klaver, der har en tænd og sluk knap på siden,
Nu er det igang igen, det spiller lystigt og Nissefar og Nissemor tar sig en svingom .

julekalender

[instagram-feed]