Close
20. December, julekalender
facebook pinterest twitter

20. December, julekalender

Avatar
mortil3prinsesser 20 december 2017, 20:06

Julekalenderen er skrevet af mine forældre, til børnene i vores familie. Det er en rigtig hyggelig tradition, som jeg rigtig gerne vil dele med jer.

Læs om mine forældres julekalender til børnene i vores familie, lige her
20. December
Nissemor taler med H.C. Andersen, “nu har vi været i din by i mange dage. Den er jo fyldt med eventyr og vi har mødt så mange rare mennesker. Men nu er det snart jul og vi skal  hjem til Kongens Have. Du skal bare lige vide H.C.Andersen, at din gamle by har det godt”.

“Hej Nissefar, hvordan får vi sagt farvel til alle vores nye venner?” spørg Nissemor. Nissefar siger vi har 2 – 3 dage tilbage i Odense, så det skal vi nok finde ud af.

Nu kommer der en stor hvid bil som holder tæt på os, på side af bilen står der TV 2.
Døren går op og en ung fyr springer ud, han har et kamera på skulderen og efter ham kommer en pige med en mikrofon i hånden.
Pigen, som hedder Louise, har fået øje på os på bænken og spørger os om vi vil i fjernsynet.
Det lyder næsten lidt for spændende, men vi siger ja og de begynder at optage til fjernsynet. Vi skal blive på bænken. Nissefar får sagt i mikrofonen at vi er glade for at være her, men vi snart skal hjem, og vi sender mange julehilsner til alle vi kender.

Heldigvis kører TV bilen hurtig igen. De var meget søde, men vi kan bedre li’ lidt fred og ro.
Nu kommer de igen. Det er bare Louise der vil invitere os til julefest, og det vil vi gerne med til. Vi lover at komme. Det eneste vi skal sørge for er at ha det gode nissehumør med, så vil Louise indvitere alle vores nye venner.

Festen er i den gamle lade ikke i morgen med dagen efter, altså d.22 kl. 10 og hele dagen, så vi glæder os.

julekalender
[instagram-feed]