Close
Året der gik 2017, og et nytårsfortsæt
facebook pinterest twitter

Året der gik 2017, og et nytårsfortsæt

Avatar
mortil3prinsesser 4 januar 2018, 10:01

Nu er det tid til at gøre status, og hvilket tidspunkt er bedre at gøre det på end lige nu? Over en god kop kaffe

kaffe 2017

Mit 2017 har helt sikkert været præget af at jeg blev mor for 3. gang. Hun fylder meget, og det skal man da også når man er det nyeste familiemedlem.

Men 2017 var også samtidigt året hvor jeg færdiggjorde min uddannelse som Social og sundhedsassistent, og året hvor jeg for aller første gang blev moster til en lille dreng.

Så derfor har jeg lavet en TOP 5 over de ting der er sket for mig i 2017.

5 – Jeg kom afsted på telttur da Karla bare var 8 uger gammel. Det var den fedeste tur, hvor vi bare var helt nede i tempo. Ungerne elskede det, og jeg glæder mig sådan til vi skal afsted igen. Karla var selvfølgelig med.

telttur 2017

4 – Den ældste datter på 6 år startede i 0. Klasse. Det var en vild oplevelse at se hende træde ind i den klasse. Det er dem hun (forhåbenligt) skal dele sin hverdag med de næste 10 år. Og hvor er hun bare vokset med opgaven, og blevet en stor og følsom pige.

3 – I April færdiggjorde jeg min uddannelse som Social og sundhedsassistent. Det var en rejse jeg var 7 år undervejs, primært fordi jeg lige skulle have et par børn. Men det lykkedes, og så endda med rigtig fine karakterer (fuck janteloven, jeg fik 12)

2 – I September blev jeg for allerførste gang moster til en lille dreng. Og pludselig kunne jeg godt forstå hvorfor min søster følte sig overset dengang hun blev moster for første gang. Hvorfor ringer hun ikke til mig, hver eneste gang han gør noget specielt? Jeg er jo hans moster. Jeg fortjener at vide det. Hvorfor skal min søster absolut prøve selv, og lære af hendes fejl ? Helt ærligt 😉

1 – Det største der skete i 2017 var selvfølgelig at jeg blev mor til Karla, og derved mor til 3 prinsesser. Det var en sindsyg fødsel, som stadig hjemsøger mig. Men at se kærligheden i de store pigers øjne er jo for vild.

nyfødt 2017

By the way, det billede der er mit mest liket billede på instagram i 2017.

2017 er et år hvor vi har grædt lidt, grint og grædt lidt mere. Det har været en rutche tur udover det sædvanlige, og jeg glæder mig til vi får lidt mere ro på i 2018. Jeg syntes vi har fortjent en rolig hverdag nu, men måske det er ønske tænkning med 3 børn ? I dont know.

Nytårsfortsæt

Jeg har et nytårsfortsæt, og det ligner nok de flestes. Mit ønske med 2018 er at få tabt resten af mine graviditetskilo. Jeg mangler 15 kg., og jeg mener ikke det er urealistisk at få tabt dem inden sommerferien. 3 kg. om måneden burde være realistisk.

Og hvordan jeg vil gøre det ? Primært ved kostændring. Følg eventuelt med på min instagram hvor jeg fra næste uge vil begynde at dele min morgenmad og frokost også.

Jeg har mange ønsker for 2018. Bl.a. at jeg bliver lige så glad for at løbe, som jeg var inden jeg blev gravid med Karla. Og jeg ønsker også at få et job (jeg er jobsøgende fra 15/4-17). Min plan er faktisk at jeg vil begynde at søge nu, så hvis du kender nogen der mangler en social og sundhedsassisten fra medio April, then let me know :)..

Det var alt for nu. Følg endelig med på min instagram for daglige opdateringer om min families kaotiske kærlighed 🙂

Hilsen Anna, mor til 3 forkælet prinsesser

 

[instagram-feed]