Top 8 over glemt og mistet ting

8 ting jeg har mistet eller glemt, under barslen  

I dag glemte jeg at spise frokost, ikke fordi jeg ikke var sulten men bare fordi jeg glemte det. Det fik mig til at tænke på alle de ting jeg har glemt imens jeg har været på barsel (hvilket jo er 3. gang nu).

Jeg forestiller mig at de fleste mødre (og fædre) kender begrebet “ammehjerne”. Den manglende søvn gør noget ved hukommelsen og påvirker også en på mange andre måder. Det er meget forskelligt hvordan folk reagere på afbrudt nattesøvn. Jeg har været slem til at glemme og miste ting. Her har jeg samlet en top 8 over de dummeste ting jeg har mistet og glemt, under alle tre barsler.

Og det er 8 ting fordi jeg har glemt de sidste 2 ting jeg tænkte på 😉

Billedet er af min mindste prinsesse, der netop idag valgte at trille fra mave til ryg.

edf

– Aftensmad

Jeg har, et par gange faktisk, præsteret at handle ind og så gå fra tingene. Ofte er der personale eller andre kunder der har råbt efter mig, men en enkelt gang er jeg nået hele vejen hjem uden poserne.

– Dankort

Jeg havde brugt 14 dage på at lede efter det skide dankort inden jeg bestilte et nyt. Samme dag jeg fik kortet fandt min mand det gamle kort oven på en kommode, hvor jeg havde kikket 10 gange (mindst).

– Pusletaske

Jeg skulle til et nyfødt fotoshoot med min første datter. Vi (jeg) havde glædet os i flere dage, og var meget spændt på hvordan det ville gå. Der var sat 4 timer af til det. Vi kom frem og ret hurtigt er der gevinst i bleen. Først der går det op for mig at jeg er smuttet uden pusletasken. Aftalen blev rykket til næste dag, og jeg var pænt flov da jeg kom dagen efter (med pusletaske).

– Hunden

Samson, vores 4. barn, lukkede jeg engang ud på køkkentrappen. Vi opdagede det først sent om aftenen da han skulle på sin aftentur. Han sad pænt på dørtrinnet og var ret glad for at se os. Jeg havde så dårlig samvittighed at jeg serverede ham en bøf dagen efter. Jeg har faktisk ingen ide om hvor længe han sad derude.

– Dankort

Ja. Det er faktisk sket mere end en gang (også mere end 2). Denne gang havde vi igen ledt efter det i 14 dage. En måned efter det nye dankort var taget i brug, fandt jeg selv det gamle i … FRYSEREN. Jeg har ingen ide om hvordan det er havnet der.

– Min mad på Mac Donalds

Yes. Jeg formåede at gå ind, bestille og betale for min mad, og så gå ud igen. Kom først i tanke om det da jeg kom hjem og ikke havde noget at spise.

– Gryden med øllebrød

En af de ting jeg virkelig ikke er stolt af. Jeg satte en gryde med øllebrød over, og gik ind i stuen. Jeg ved ikke hvordan, men jeg glemte alt om den øllebrød. Det var først da det lugtede brændt og jeg gik ud i køkkenet og så gryden, at jeg kom i tanke om øllebrøden. Gryden røg i skraldespanden og jeg sagde ikke et ord til min mand da han kom hjem.

– Aftaler

Ligesom nøgler, tænker jeg at det at glemme aftaler er en klassisk ting (håber jeg). Jeg har slet ikke tal på hvor mange aftaler jeg har glemt. Ofte er det ikke vigtige aftaler, men jeg har engang glemt min datters fødselsdag. Det var virkelig ikke et stolt øjeblik. Heldigvis klarede vi den, og jeg er ikke engang sikker på hun opdagede det.