Close
Jeg ønsker mig 25 timer i døgnet
facebook pinterest twitter

Jeg ønsker mig 25 timer i døgnet

Avatar
mortil3prinsesser 25 oktober 2017, 19:54

Ja, hvad ville jeg så bruge den ekstra time på ?

Hvis døgnet havde 25 timer, så ville jeg begynde at læse en bog. Sådan en rigtig hardback, med rigtige sider. Og ikke en ebog på telefonen jeg kan skimte om natten når jeg ammer. En rigtig bog. Jeg ville nok sidde under et tæppe imens, og måske nyde en kop the. Jeg er ikke nået til hvad for en bog det så skulle være, men jeg savner sku at fordybe mig. Måske jeg ville læse Harry Potter igen ?

Hvis døgnet havde 25 timer, så ville jeg snuppe en ekstra lur. Jeg er i seriøst søvnunderskud i disse dage, og det går ud over de folk der er omkring mig. Den anden nat vågnede baby K kl. 2. Jeg ammede hende, skiftede bleen og gav hende tøj på. Det var først da jeg kom ind i stuen og så på uret, at det gik op for mig det stadig var nat. Jeg lagde mig på sofaen, og hende i hendes babynest, og så sov vi videre der (lige til kl. 5).

25 timer i døgnet, sovende baby

Hvis døgnet havde 25 timer, så ville jeg bage en kage. Jeg savner at bage. Jeg føler ikke rigtigt at der er tid til det for tiden, Når der så er tid, så dropper vi det ofte fordi jeg ikke kan overskue oprydningen bagefter. Og så er det bare nemt at købe en lækker kage idag. Jeg savner også at bage boller og brød. Engang imellem bager jeg boller. Men oftere går jeg i bageren lige overe på den anden side af vejen.

Hvis døgnet havde 25 timer, så ville jeg tage en tur ud i det fri med mit kamera. Før i tiden tog jeg mange billeder, både natur og potræt. Jeg elsker at stå bag kameraet, men der er bare altid noget i vejen. Så skal vasketøjet ligges sammen, eller køkkenet ordnes. Det er virkelig noget der skal prioriteres.

25 timer i døgnet solnedgang

Hvis døgnet havde 25 timer, så ville jeg bruge den time på min mand. Med 3 børn bliver man hurtigt samarbejdspartnere med børn, og ikke kærester. Jeg ville bruge den ekstra time på at være kærester, flette fingre og kikke hinanden dybt i øjnene. Jeg savner ham, selvom han er lige foran mig. Og jeg glæder mig til vores anden ungdom.

Hvis døgnet havde 25 timer, så ville jeg kramme mine børn ekstra meget. Nu er jeg godt nok på barsel lige nu, men da jeg var på arbejdsmarked følte jeg ikke at der var tid til at skrue helt ned for tempoet og putte med ungerne.

25 timer i døgnet, 2 børn

Hvis døgnet havde 25 timer, så ville jeg løbetræne. Før jeg blev gravid med baby K løb jeg i gennemsnit 50km. på ugebasis (8-10km. pr gang). Jeg har endnu ikke været ude og løbe endnu, på trods af at baby K er 5 måneder. Og det er faktisk nok mere angst end manglende tid der holder mig hjemme. Jeg døjede med svær bækkenløsning under min graviditet, og det er lidt som om det ikke vil blive bedre denne gang. Jeg har stadig dage hvor jeg vralter. Derfor ved jeg at det kræver tid at træne bækkenet op igen.

Hvis døgnet havde 25 timer, så havde jeg nok ikke så mange gode undskyldninger til ikke at komme igang igen. Ja, jeg kan godt se at jeg er fyldt med gode undskyldninger, og det skal der laves om på nu.

Hvis døgnet havde 25 timer, hvad ville du så bruge den sidste time på ?

[instagram-feed]