Close
Julekalender fra mormor og morfar
facebook pinterest twitter

Julekalender fra mormor og morfar

Avatar
mortil3prinsesser 9 december 2017, 16:10

De sidste 4 år har mine forældre troligt lavet en julekalender til os. Det begyndte da vores første barn blev mere bevidst om julen, og ventetiden til d. 24 December. Og det er altså en rigtig hyggelig tradition. 

De bruger et helt år på at lave den, faktisk er de allerede gået igang med julekalenderen til 2018.

Kalenderen fungere på den måde at der hver dag er en lille historie, med et billede til. Så følger man nissemor og nissefar på tur. Sidste år var de i zoologisk have. Her havde mine forældre brugt en dag i Odense Zoo hvor de havde taget en masse billeder med nisserne, og faktisk havde de fået dyrepasseren til at tage nisserne med ind til dyrene for at tage billeder derinde også (de gør virkelig noget ud af det).

Julekalender

Hvert år siger vi alle til dem, at de burde udgive kalenderen. Og hvert år siger mine forældre “nej, det er bare til familien”. Det har vi respekteret, men i år syntes jeg altså den er så god at den skal deles med jer (jeg har fået lov).

Jeg ved godt jeg er sent på den, men der er stadig 16 dage til jul, og det er 16 historier og billeder i ikke skal snydes for. Jeg vil derfor dagligt ligge dagens historie og billede op, omkring kl. 12. Historierne fra d. 1-8 december ryger alle op i dag (i løbet af I aften)

Jeg håber i vil tage rigtig godt imod mine forældres julekalender.

Følg eventuelt med på min instagram, hvis du vil opdateres når det næste afsnit ligger online. Ellers kan du altid vende tilbage til denne side, hvor jeg vil linke til alle afsnit efterhånden de kommer online 🙂

1. og 2. December 

3. og 4. December 

5. 6. og 7. December 

8. December 

9. og 10. December 

11. December 

12. December

13. December

14. December 

15. December

16. December

17. 18. og 19. December

 

[instagram-feed]