Julekalender d. 8. December

Julekalenderen er skrevet af mine forældre, til børnene i vores familie. Det er en rigtig hyggelig tradition, som jeg rigtig gerne vil dele med jer.
Læs om mine forældres julekalender til børnene i vores familie, lige her

8. December

Frk. Madsen elsker at cykle. Vi finder en gammel cykel der står på skolen, og tager den med ud på cykelstien.

Det er en ladcykel som bliver brugt til at fragte varer på, men nu vil Frk. Madsen bruge den til at fragte nisser i. Hun tager cykelhjelm på og nisserne kravler op på cyklen.

“Er alle klar? Okay, så cykler vi!”  siger Frk. Madsen, “jeg kender turen ind til den gamle kro og der kan vi få en dejlig frokost”.

Efter 10 minutter holder cyklen ude foran kroen. De går alle sammen ind af døren, og hvilket syn der møder dem inde på kroen. Den gamle dame med, en gammel skolenisse på skulderen, Nissefar sidder på den anden skulder og nissemor kikker op fra lommen.

“Velkommen, sikke fint besøg” siger kokken Alfred. “Jamen det er jo Alfred” siger Frk. Madsen, “jeg har været din klasselærer dengang du var en lille dreng”, og de to står længe og snakker om gamle minder.
Alfred siger at han vil give os mad og drikke, ganske gratis. Han er en vældig flink fyr.

Nu er skolenissen ved at være utålmodig, han trækker frk. Madsen i øreflippen og siger “vi er sultne”.

Alfred finder et et hyggelig bord, og så skynder han sig ud i køkkenet for at lave flæskestegssandwich til os. Vi spiser os mætte og det smager bare så godt.
Alfred kommer ind og spørger om vi er tilfredse, og det er vi, for alt det vi har  spist og drukket var godt, så vi siger mange tak for mad.

Julekalender