Close
Min baby sover ikke om natten
facebook pinterest twitter

Min baby sover ikke om natten

Avatar
mortil3prinsesser 7 december 2017, 20:35

Mit datter på snart 7 måneder sover ikke godt om natten. I over en uge nu har jeg været oppe med hende, og jeg bliver snart bims i kasketten. Det er seriøst flere timer hvor hun græder, klager eller bare aser og maser. Jeg syntes vi har prøvet alt, og ofte ender vi med at hun ligger i dobbeltsengen sammen med mig, hvor jeg har mit hovede boret ned i hende for at give hende lidt ro.

Og det er OKAY. Det er jo hendes behov, men shit jeg bliver skør af den manglende søvn. Jeg er ved at blive desperat, og den anden dag googlede jeg faktisk : hvor meget kaffe må man drikke dagligt ?.

kaffe til når man ikke sover

Lad mig beskrive en gennemsnitlig nat for jer.

Jeg putter hende ved 19 tiden, hun bliver ammet og lagt i seng. Oftes falder hun i søvn med det samme hendes hoved rammer madrassen.

Omkring kl 21-22 vågner hun til første måltid hvor jeg ammer.

Så spiser hun igen mellem kl 23 og 01 (det er forskelligt). Og så plejer hun at sove til vækkeuret ringer kl 5.40. Nu vågner hun så omkring kl. 23, bliver ammet og sover så først igen ved en 2-3 tiden. Og så står hun op igen når vækkeuret ringer. Jeg er begyndt at tage hende over i vores seng med det samme når hun vågner der 23, men det fungere bare slet ikke.

baby sover

Det er helt seriøst dødens pølse det her, for jeg kan jo kun sove længe i weekenderne (og det gør jeg så tilgengæld også).

Hvad fanden gør jeg ? Jeg tror vi var “heldige” med de to store, for de sov igennem ved 4 måneders alderen, og har faktisk gjort det lige siden. Så jeg har aldrig prøvet det her før.

Hun sover fint om dagen, ikke mere end andre i den alder. Og hun får nu 3 hele måltider dagligt.

Min logik siger mig at det er et udviklingsspring/appetitspring, og at det vender igen lige pludseligt. Mit hormon fyldte moderhjerte siger at det er uoverskueligt og at jeg snart ikke kan klare det længere. Jeg græder lidt, for jeg sidder faktisk med følelsen af at jeg ikke har lyst til at gå i seng fordi jeg ikke kan overskue nattens forløb.  Og så græder jeg lidt mere af den dårlige samvittighed der overvælder mig.

Men det er altså grunden til at jeg ikke er så aktiv lige for tiden. Hvis du sidder med guldkornet der hjælper os igennem natten, så råb det endelig højt. Det er vi helt sikkert flere der ville sætte pris på.

I dag har vi forsøgt med at rykke hendes babynest fra stuen ind i tremmesengen, måske den hule fornemmelse vil hjælpe ? I dont know.. Men jeg ved at “det er en fase, det er en fase, det er en fase…”

Følg endelig med på min instagram hvor jeg dagligt ligger op fra vores hverdag.

[instagram-feed]